Før kampen: Lokomotiv Oslo – Lyn

Før kampen: Lokomotiv Oslo – Lyn

Lørdag 16:00 skal Lyn reise seg etter skuffelsen.

(foto: Lars Opstad)

Årets første serietap kom på Bislett forrige helg, da Stabæk 2 ble for sterke og vant 1-0. Men det er ingenting å tjene på å deppe. Lørdag skal det kriges om tre nye poeng, med kjent motstand på motsatt banehalvdel.

Turen til Tørteberg blir ikke lang for Lyns supportere. Vi forventer imidlertid at kampen blir tøffere enn turen, og oppfordrer alle til å møte opp og støtte laget.

Lokomotiv Oslo
“Loket” ble stiftet i 1999, og er først og fremst en klubb for innflyttere fra Sunnmøre. Laget har steget jevnt og trutt i divisjonssystemet, og møtt Lyn flere ganger på veien. I 2010 møtte vi rekruttene deres i 6. divisjon, året etter ventet a-laget i 4. divisjon, mens vi i fjor fikk to kamper mot samme a-lag i 3. divisjon.

Etter fire strake Lyn-seire tok laget sitt første poeng mot Lyn i fjorårets kamp på Frogner stadion. På det tidspunkt hadde Lyn allerede sikret plassen i årets 3. divisjon, dermed husker vi kampen best for de 11 000 kronene som ble samlet inn til kreftsaken.

Selv om budsjettet er lite, har Lokomotiv Oslo forsterket bra før årets sesong. Keeper Andreas Håskjold har spilt 1. divisjon for Mjøndalen, mens Daniel Nordheim Pedersen har en fortid her i Lyn. Sterkest er likevel Espen Standal, som scoret 22 mål på 28 kamper for Ull/Kisa før han pådro seg en karrieretruende skade. Nå skal 25-åringen finne formen igjen på topp, sammen med fjorårets storscorer Ole Jørgen Sylling Berg.

Så langt ligger laget som nummer 9 på tabellen, men fra 3-10. plass skiller nesten ingenting. Borteseier mot Ready sist vitner om et lag som skal kjempe om mer enn å holde plassen i årets avdeling.

(foto: Lars Opstad)

Amadou Koulibaly Conde nærmer seg toppformen for Lyn (foto: Lars Opstad)

Hvordan følge kampen?
Kampen spilles lørdag 16:00 på Tørteberg kunstgress. Om noen skulle være i tvil: dette er banen bak Chateau Neuf, i synsavstand fra Marienlyst og kort gangavstand fra Majorstukrysset.

Da kan man nesten ikke snakke om bortekamp lenger.

Noen stor stadionopplevelse får du ikke, men banehopperne kan glede seg over årets enkleste nykommer. Oss bekjent har ikke Lyns a-lag spilt tellende kamp på Tørteberg på denne siden av 60-tallet, og selv om vi antar at det ha skjedd en gang, blir dette en ny bane for de aller, aller fleste.

Så da sees vi på Tørteberg!

Tags:

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.