Før kampen: Lyn – Eidsvold Turn

Før kampen: Lyn – Eidsvold Turn

Søndag 18:00 blir det toppkamp på Bislett!

(foto: BillyBonkers)

Lyn fikk en busstur til og fra Raufoss på mandag, men grunnet store snømengder måtte kampen utsettes. Dermed blir også årets andre seriekamp spilt på Bislett, med Eidsvold Turn som motstander.

1-2-tapet for Skeid torsdag brøt Ødegaards perfekte rekke, uten at vi skal holde det mot ham eller laget etter en god kamp. Nå gjelder det imidlertid å fokusere 100% på neste kamp, for det blir ikke enkelt dette heller.

Eidsvold Turn
Lyn ble tidlig utpekt som oddsfavoritt i 3. divisjon avdeling 2, med Eidsvold Turn like bak. Laget vant sin avdeling knusende overlegent i fjor, og 23-0-3 med målforskjell 114-22 var noen hakk bedre enn Lyns prestasjoner samme år. Seier over HamKam og 0-1-tap for Strømsgodset i NM samme år lukter det svidd av.

Årets sesong har startet mer variabelt. Det ble seier 3-0 over Raumnes & Årnes i første kvalikkamp til NM, før Fløya vant 5-4 på Eidsvold i andre runde. I serien ble det tap 0-2 for Valdres på Blåbærmyra, før laget fulgte opp med en sterk 4-0-seier over Ready hjemme.

Søndag møter vi et lag med gode offensive ferdigheter, som etter all sannsynlighet vil kjempe i toppen av årets avdeling.

(foto: lyn1896.no)

Anwar Pellegrino scoret et nydelig mål mot Skeid (foto: lyn1896.no)

Hvordan følge kampen?
Ukens siste kamp spilles søndag 18:00 på Bislett.

Vi ønsker at flest mulig kjøper billetter på forhånd, enten via http://lynbutikken.no eller på Vipps (Lyn Toppfotball eller #10513).

Sesongkort gjelder naturligvis som vanlig, for enkeltbilletter koster det 100 per voksen og 50 per barn.

Til denne kampen slipper russen inn gratis.

Vi sees på Bislett!

Tags:

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.