Før kampen: Lyn – Stabæk 2

Før kampen: Lyn – Stabæk 2

Søndag 18:00 blir det toppkamp på Bislett stadion!

(foto: Lars Opstad)

Tre lag har åpnet sesongen perfekt i 3. divisjon avd 2. Korsvoll og Stabæk 2 står med fire seire på fire forsøk, mens Lyn må nøye seg med tre av tre etter at kampen mot Raufoss 2 ble utsatt.

Sesongen er alt for ung til å snakke om opprykkskamp, men søndagens kamp kommer med en ekstra nerve.

Før sesongen ble Lyn utropt som favoritt, mens man mente Stabæk 2 var en sterk opprykkskandidat om de faktisk ville det selv. Denne uken kom bekreftelsen på at laget prioriteres og har resultatmål for årets sesong, da er det vanskelig å tro annet enn at de vil være med i toppkampen hele veien inn.

Stabæk 2
Stabæk har, nær sagt som vanlig, overrasket positivt i eliteserien. Med 13 poeng på 7 kamper er de nummer tre bak Rosenborg og Sarpsborg 08, og selv om eksperter advarer om at stallen er tynn, må vi se det i kontekst av nivået de spiller på. Bak de faste er det mange gode fotballspillere.

Av de 11 som startet mot Ready mandag, satt 7 på benken mot Vålerenga kvelden før. Blant disse finner vi liberiske Alex Nimely, som har spilt Premier League-fotball for Manchester City, og som startet en bortekamp mot Juventus i Europa League med Giorgio Chiellini som motstander. Sterkest hjemmefra er trolig Sindre Mauritz-Hansen, som scoret 68 mål på 74 kamper for Asker før han gikk videre til naboen.

Mot Ready spilte også Gurpreet Singh Sandhu, med 15 a-landskamper for India, mens 7 av de 9 norske spillerne hadde aldersbestemte landskamper her hjemme.

Heldigvis har vi gode fotballspillere i Lyn også! Det blir ingen Chiellini på søndag, men vi kan love at det vil smelle i taklingene på Bislett, og at Lyn går på banen for å sikre tre nye poeng.

Kapteinen håper på litt ekstra drahjelp fra tribunen på søndag.

Bastionen går for 1000 mann på tribunen søndag

Hvordan følge kampen?
Helgens kamp spilles søndag 18:00 på Bislett stadion. Bedre blir det ikke for fotballsupportere, og med en toppkamp som dette er det ikke annet å gjøre enn å møte opp på stadion.

Billettinformasjon
Vi ønsker at flest mulig kjøper billetter på forhånd, enten via http://lynbutikken.no eller på Vipps (Lyn Toppfotball eller #10513).

Sesongkort gjelder naturligvis som vanlig, for enkeltbilletter koster det 100 per voksen og 50 per barn.

Den nye Vipps-funksjonen med meny og produktvalg, gjør det enklere og raskere å handle i kiosken. Sesongkort og gullkort kan fremdeles kjøpes i porten, og gjelder naturligvis som vanlig. Enkeltbilletter koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn.

Vi gjør oppmerksom på at russ slipper inn gratis!

Vi sees på Bislett!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.