Før kampen: Lyn – Tynset

Før kampen: Lyn – Tynset

Mandag 17:00 starter 3. divisjon 2017!

(foto: Lars Opstad)

Det varme været så ut til å ha lurt oss en liten stund, men fersk snø til tross: årets sikreste vårtegn er her. Mandag 17:00 starter 3. divisjon 2017, med Lyn – Tynset på Bislett.

Se også: Meld deg på poengligaen

Lyn har allerede tyvstartet på sesongen, med 7-1 over Røa og 1-0 over Gjelleråsen i NM-kvalifiseringen. Etter 4 dager påskefri trenes det nå hver dag i påskehelgen, og gutta ser skarpe og klare ut.

Tynset
Lenge var mandagens motstander et sikkert kort i toppen av 3. divisjon i Trøndelag, men alltid et hakk unna opprykksplassen. Fra 2001-2014 ble det nummer 2 fire ganger, og ti av tretten år var de topp 5. I 2015 kom endelig opprykket, da de slo Nils Arne Eggens Orkla, men møtet med 2. divisjon skulle vise seg å bli tøft.

Fasit ble 1-4-21, målforskjell på 19-65, og suveren jumboplass i avdelingen. Hyggeligere blir ikke minnene av at sesongen endte med 12 strake tap og 8-42 på måltavlene.

Se også: Oppfordring fra trener og spillere på Facebook

Det har blitt store utskiftninger både på trenersiden og i spillerstallen siden i fjor, men forhåndstipsene er ikke nådige. Tynset trekkes frem som en nedrykkskandidat, og skal vi tro oddsen vil de få det tøft på Bislett.

Men dere kjenner alle klisjeene. Tynset er tilbake på et nivå de vet de mestrer, slo KIL/Hemne 3-1 i generalprøven tidligere denne uken, og går ut på Bislett med lave skuldre og revansjelyst.

Mai 2010: Lynus-tog fra Damplass til Bislett stadion. Hundrevis av barn og foreldre deltok.

Alle mann til Bislett!

Hvordan følge kampen?
Årets første seriekamp på Bislett, da er oppmøte obligatorisk! Alle rekker hjem fra påskefjellet før 17:00, og om du kommer litt før kampstart slipper du køen også. Vi minner som vanlig om at mange skal ha sesongkort før første seriekamp.

Sesongkort koster 900 kr for voksne, 400 kr for barn, eller 1896 kr for gullkort. Du har naturligvis også mulighet til å kjøpe disse på nett før kampen på mandag.

Vi sees på Bislett!

Tags:

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.