Før kampen: Raufoss 2 – Lyn

Før kampen: Raufoss 2 – Lyn

Mandag 19:30 fortsetter 3. divisjon på Raufoss.

(foto: Lars Opstad)

Thomas André Ødegaard har fått en perfekt start på sesongen, med 7-1 over Røa, 1-0 over Gjelleråsen og 3-1 over Tynset. Nå kommer kampene tett fremover, og først ut er Raufoss 2 på bortebane.

Bastionen drar på årets første busstur, til det som blir Lyns første kamp på nye NAMMO stadion. Langtur på mandag er kanskje ikke den første folk krysser av i kalenderen, men dette blir en strålende reise!

Raufoss 2
Raufoss gikk endelig opp til 1. divisjon i 2015, men oppholdet ble kortvarig. Nå har laget startet jakten på å gå rett opp igjen, og med 1-0-seier over VIF 2 er reisen i gang.

Rekruttlaget holdt imidlertid plassen i 3. divisjon, etter å ha blitt nummer fire bak avdelingskollegene Eidsvold Turn, Redalen og Lillehammer. Forventningene til årets sesong handler nok mer om spillerutvikling enn resultater, med en tynnere stall enn i fjor og tøffere motstand.

Første kamp endte med 1-5-tap for Ready. Samtidig må vi forvente helt annen motstand hjemme på Raufoss enn det som sendes til Oslo en onsdag kveld. Enkle kamper finnes ikke, så Lyn må reise til Raufoss for å kjempe.

(foto: BillyBonkers)

Christoffer Simensen debuterte mot Tynset (foto: BillyBonkers)

Hvordan følge kampen?
Skal du se denne kampen må du reise til Raufoss. Heldigvis trenger du ikke planlegge turen selv. Bastionen planlegger årets første busstur, og skal nok holde humøret oppe selv om det er mandag.

Pris for medlemmer er 200,-, ikke-medlemmer 300,-. Du kan betale medlemskap på bussen. Bussen går fra busslommen i Louises gate utenfor Bislett Stadion klokken 17.00 mandag 24. april.

Les mer om turen på bastionen.no

Tags:

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.