Skadesituasjonen

Skadesituasjonen

Noen er tilbake, andre må vente litt til.

(foto: Lars Opstad)

Thomas André Ødegaard har valgt å satse på en bred stall i år, og med Lyns skadehistorikk er det ingen dårlig idé. Også i år har flere spillere måttet melde pass. Heldigvis går det også i riktig retning.

Petter Høvik og Mads Peder Sveen var begge i aksjon mot Skeid, i sine første kamper i 2017. Sveen fikk bare seks seriekamper i fjor, og mange gledet seg nok litt ekstra da han ble matchvinner mot Eidsvold Turn på søndag.

Kaptein Ola Sætherbakken og Eirik Bækkelund startet sesongen, men måtte begge av til pause mot Tynset. De to er nå tilbake i trening, men er fremdeles usikre til lørdagens bortekamp mot Redalen.

Rune Isaksen er egentlig ikke på skadelisten, men må fremdeles fases rolig inn i laget grunnet tidligere skadeproblemer. Etter 90 minutter mot Skeid måtte han stå over mot Eidsvold Turn, men spissen er aktuell til helgen igjen. Usikkert er det også rundt Emil Borkø, som fikk en smell mot Skeid og fremdeles må sjekkes før omfanget er sikkert.

Dessverre er det også noen gjengangere som sitter fast på skadelisten. Joakim Pedersen Strand og Nikola Krajnc og Kjell Magnus Flølo er alle ute, og her må vi bare smøre oss med tålmodighet.

Vi ønsker alle god bedring, og satser på at det blir mulig å stille et sterkt lag mot Redalen uansett!

Tags:

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.