Tilbake på feltet

Tilbake på feltet

Lyns a-lag er i gang med forberedelsene til 2017-sesongen.

(foto: lyn1896.no)

Tåka lå lavt over Kringsjå, da Thomas André Ødegaard og Lyns a-lag startet årets første treningsøkt mandag. Likevel var det ikke vanskelig å se at gutta synes det er morsomt å være tilbake!

Økten begynte med en presentasjon fra Ødegaard, før det ble ballsparking på nytt underlag.

Arbeidet med å sette stallen for 2017-sesongen er godt i gang. Noe mannefall blir det på ingen måte denne vinteren, men tre spillere har gitt beskjed om at ikke spiller for Lyn året som kommer:

  • Morten Bjørnskau Johannesen meldte seg til tjeneste igjen i fjor. Med sin presise venstrefot leverte han i kjent stil 10 målgivende, dobbelt så mange som nestemann på listen. Dessverre har backen nå gitt samme beskjed som i 2014: at spill på Lyns nåværende nivå blir for tidkrevende.
  • Dag Andreas Balto kom til Lyn før fjorårssesongen, men ble lånt ut til Alta i høstsesongen. Midtbanespilleren har nå bestemt seg for å flytte nordover permanent, og blir neste år å se i 2. divisjon eller høyere i et av våre nordlige fylker.
  • Tom Sadeh har flere perioder bak seg i Lyn som spiller og trener, senest høstsesongen i 2016. Neste år skal Sadeh spille for moderklubben Årvoll i 4. divisjon.

Vi takker alle tre for innsatsen i denne omgang, og ser frem til neste gjensyn, enten det blir på bane, trenerbenk eller tribune!

Fra før er det klart at spisstalentet Felix Boe-Tangen har signert en toårskontrakt. Utover dette vil vi annonsere oppdateringer fra spillerstallen etter hvert som de blir klare.

Én prøvespiller, Ramzi Toure, var med på mandagstreningen. Noen flere vil komme til utover uken. Ønsker du å se disse, samt sjekke formen på de vi allerede kjenner, er neste mulighet tirsdag kl. 17:30 på KGB 1.

Vi minner om at Olja Lyns 2017-kampanje pågår i skrivende stund, og at du kan hjelpe Ødegaard med å sikre signaturene han trenger for å rykke opp til 2. divisjon!

Tags: , , ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.