Støtt A-laget, meld deg på Poengliga

Vi er nå i starten av ett nytt fotballår og skal igjen ta fatt på poengsamling. Lyn har som i sportsplanen ett mål om å nå tippeligaen i 2020, og med det følger en enorm satsning som koster penger. 2016 var på mange måter ett hvileår for Lyn Toppfotball i og med at vi ikke kunne rykke opp.

Dette endres drastisk nå når vi går inn i en knallhard sesong med mye på spill. Lyn, og mange andre gode lag kjemper for å rykke opp. Satsningen koster mye penger. Lyn er velsignet med flere gode støttespillere og mange fler med hjerte for laget og klubben. Satsningen krever likevel mer midler, og laget er helt avhengig av mer finansielle midler for å vinne frem i årene som kommer.

Vi har derfor lansert Poengliga for Topplagene i Lyn A-lag både på herre, og damesiden. Ved å delta i poengligaen støtter du laget med 30 kroner per poeng laget tar (kr 200,- for bedrifter). Dette håper vi vil skape engasjement både hos supportere, og spillere. Jo bedre laget spiller, jo bedre økonomi får laget! Da kan også laget bli enda bedre!

Resultattipping
Når du er med på Poengligaen, er du også med i resultattipping. Dette er en morsom konkurranse der du før hver kamp gjetter på resultatet og får poeng etter følgende system – Rett resultat gir 3 poeng, rett vinner 1 poeng. Tabellen vil bli publisert etter hver runde i Lyn Fotballs kanaler.

Vinnerene av resultattippingen får:

1.Premie
Tur, opphold og billetter til match (for 2 personer) i Premier League med Thomas Andrè Ødegaard

2.Premie
Billetter til Cupfinalen 2017 (2 stk)

3.Premie
Gavekort 500 kroner på GMAX Storo

 

Deltakelse i poengligaen er super enkelt – Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her: https://www.scoringsklubb.no/subscribe/982/38706/

 

Påmelding
Klikk på lenken og fyll deretter ut registreringsskjema.

Når du er registrert vil du få en SMS som inneholder passord for å logge inn på din konto. Du bruker ditt mobilnummer som “brukernavn”.

Betaling
Du legger inn betalingskortet ditt når du registrer deg. I starten av hver måned vil du automatisk bli belastet med riktig sum.

Hvis man melder seg på Poengliga midt i sesongen, vil man ved start av påfølgende måned bli trukket for alle poeng som allerede er tatt i sesongen.

Avmelding
Du kan til enhver tid avslutte ditt engasjement, men Poenligaen er bindende og du vil likevel bli trukket for alle poeng laget tar ut sesongen. Når du er logget inn går du til “Mine medlemskap” og velger laget du støtter for deretter å trykke “Avslutt medlemskap”.

Tags: , , ,

Skrevet av:Daniel Tandberg-Johansen

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.