Før kampen: Lyn – Gjelleråsen

Før kampen: Lyn – Gjelleråsen

Onsdag 18:45 er Kringsjå stedet å være.

(foto: Lars Opstad)

Lyn vant oppskriftsmessig 7-1 over Røa, og spiller dermed andre og siste kvalifiseringsrunde før det reelle Norgesmesterskapet begynner.

Vi venter fremdeles på et spilleklart Bislett, og inviterer derfor alle til Kringsjå.

Se også: Inviter venner og kjente på Facebook

Dette blir andre tellende kamp under Thomas André Ødegaards ledelse, og selv om motstanden blir tøffere håper vi å se Lyn ta nye steg. Sist fikk vi både tekniske detaljer og lekre mål, så dette kan bli gøy!

Gjelleråsen
Motstanden blir helt ny for Lyn. De to lagene har, såvidt vår registrerte historie tilsier, aldri møtt hverandre i tellende a-kamp.

I fjor vant laget sin avdeling i 4. divisjon, men i likhet med Lyn kunne de ikke rykke opp grunnet omlegging i seriesystemet. Som Lyn gjør de et nytt forsøk i år, og forsøket har startet godt. 4-1-seier borte mot Fet i første seriekamp ble fulgt av 4-0 over avdelingskollega Aurskog-Høland i NM.

Se også: Meld deg på poengligaen!

Laget ledes av Bent Inge Johnsen, som samlet 284 kamper på toppnivå for Bodø/Glimt, Rosenborg og Odd, samt erfaring som assistenttrener under Kåre Ingebrigtsen i Bodø/Glimt.

Det blir også et kjent fjes på banen. Mihkku Måsø meldte overgang fra Lyn til Gjelleråsen i vinter, og møter gamle lagkamerater på onsdag.

Etter fire minutter overtid kunne Bastionen slippe jubelen løs (foto: Lars Opstad)

Det går an å ha det morsomt på Kringsjå også (foto: Lars Opstad)

Hvordan følge kampen?
Siste kvalifiseringskamp spilles onsdag 18:45 på Kringsjå kunstgress.

Voksen kr. 100
Barn kr. 50

Vi tar kort, kontant og VIPPS. Sesongkort gjelder som vanlig ikke på NM-kamper, men kan kjøpes på Kringsjå, så er du forberedt til seriestart på Bislett 17. april.

Vi sees på Kringsjå!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.