Før kampen: Røa – Lyn

Før kampen: Røa – Lyn

Onsdag 19:00 starter sesongen 2017 på Røa kunstgress!

En lang vinter er endelig over! I helgen kom våren snikende, og på onsdag skal det sparkes ball med tellende utfall igjen. Lyn spiller den første av det vi håper blir to kvalifiseringsrunder til NM, med Røa som motstander på bortebane.

Se også: Inviter venner og kjente på Facebook

Det blir gjensyn med Røa, som vi møtte i cupen i 2009 og serien i 2012. Gjensyn blir det også med Røa kunstgress, vår innlånte hjemmebane i fjorårets NM-kvalifisering, da Fadel Karbon scoret i siste ordinære spilleminutt og sikret avansement på bekostning av Svelvik.

Dette blir første anledning til å se Thomas André Ødegaards mannskap, og ikke minst hans nye 3-4-3-formasjon. I år vil du kjenne igjen de aller fleste, men noen nye fjes blir det også. Blant annet er mulighetene gode for at du får se vår nye keeper Adrian Jonuzi Møller, Spania-importen Amadou Koulibaly Conde, og den hjemvendte treningskampfavoritten Sikander Iqbal Chaudry.

Røa
Onsdagens motstander er godt kjent for de fleste i Lyn-miljøet. Laget holder omtrent til i eget nabolag, og en rekke spillere har beveget seg mellom klubbene. En periode stilte Røa nesten et rent eks-Lyn-lag med gode resultater.

Se også: Støtt Lyn og vinn premier i Poengligaen

Før 2016-sesongen forsvant imidlertid gulvet under a-stallen. Laget så en periode ut til å måtte trekke seg fra 3. divisjon, men fikk stablet på plass et lag som kastet seg inn i fjorårets litt snodige sesong. Utfallet ble 5 poeng, 26-135 i målforskjell og soleklar jumboplass.

Årets Røa-lag er nesten helt nytt igjen. Nå satses det på yngre krefter, og en mer langsiktig plan for å kjempe seg minst ett hakk opp i seriesystemet igjen. Men aller først skal de forsøke å sjokkere Lyn på eget kunstgress.

(foto: Frank Halse)

Fadel Karbon har lekt i vinter, og skremmer som vanlig vannet av motstanderne (foto: Frank Halse)

Hvordan følge kampen?
Kampen spilles onsdag 19:00 på Røa kunstgress. Der blir det både kiosksalg og konkurranse i pausen.

Inngang koster 100 kroner for voksne, barn under 16 kommer gratis inn.

Lyns supportere disponerer ståtribunen, mens Røas supportere disponerer sittetribunen.

Dette vil du ikke gå glipp av – vi sees på Røa kunstgress!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.