Før kampen: Skeid – Lyn

Før kampen: Skeid – Lyn

Torsdag 18:00 prøver vi å spille fotballkamp igjen.

(foto: Lars Opstad)

Lyn går inn i en travel tid. Mandag ble kampbelastningen redusert noe, dessverre uten at reisebelastningen fulgte etter. 18 spillere med støtteapparat fikk reist tur-retur Raufoss i buss, men grunnet store snømengder kunne kampen hverken spilles inne eller ute.

Inviter venner og kjente på Facebook

Her i byen har snøen vært av det mer overkommelige slaget, dermed tør vi satse på at det blir kamp på Nordre Åsen.

Skeid
Skeid har lange tradisjoner i toppen av norsk fotball, men nedrykket fra 1. divisjon i 2009 ble det foreløpig siste møtet med nest øverste nivå. Laget var nedom 3. divisjon i 2013, et opphold de ser ut til å ha kommet styrket ut av. De siste årene har laget slått tilbake med en ung stamme, og under Tom Nordlies ledelse drømmes det igjen om opprykk.

Årets sesongstart har vært sterk. Som et av tre lag har Skeid vunnet sine to første kamper, henholdsvis 1-0 over Nybergsund og 2-0 over Vålerenga 2.

Se også: – Skeid skal få slite med oss (nab.no)

Siden i fjor har sterke spillere som Bruno Leite og Johnny Buduson reist til eliteserien, men fremdeles klarer Skeid å holde på spillere som kunne bitt fra seg høyere i systemet. Samtidig har de forsterket med flere unge spillere, blant annet den tidligere Lyn-trioen Henning Tønsberg Andresen, David Hickson og Johannes Andres Nunez Godoy (tidligere Hummelvoll).

Sist vi møtte Skeid i NM ble det seier 4-0, året etter ble det 0-0 og seier 1-0 i serien. Denne gangen er det imidlertid Torshov-laget som går inn i kampen med lavest odds, uten at det skal hindre Lyn i å jage avansement.

(foto: Lars Opstad)

Lyn slo Skeid 1-0 i Benjamin Nessjø Nyheims debut (foto: Lars Opstad)

Hvordan følge kampen?
Det blir et byderby med historisk sus på Nordre Åsen. Torsdag 18:00 starter kampen, men møt gjerne tidlig opp, så får gutta den oppvarmingen de trenger!

Som de fleste har fått med seg går vinneren av denne kampen videre til 2. runde, der det vil være gode muligheter for en lukrativ hjemmekamp.

Vi sees på Nordre Åsen!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.