Gjelleråsen neste

Gjelleråsen neste

Mihkku Måsø og Gjelleråsen blir neste motstander i NM-kvalifiseringen.

(foto: Lars Opstad)

Lyn hadde få problemer med å slå Røa i første kvalifiseringsrunde til NM. Med 6-0 til pause og 7-1 som sluttresultat tok laget seg videre til andre og siste kvalifiseringskamp.

Der venter Gjelleråsen, som er en helt ny motstander for Lyn. Vi kommer tilbake med detaljer om kamptid og -sted, men oppgjøret blir trolig spilt på Kringsjå, og må arrangeres senest onsdag 5. april. Ikke lenge til neste kamp, med andre ord!

Se også: Slik spilles 2. kvalikrunde (fotball.no)

Gjelleråsen spiller i likhet med Røa i 4. divisjon. I fjor vant de sin avdeling, men led samme skjebne som Lyn, og rykket kun “til siden” inn i en ny 4. divisjon. Årets sesong åpnet med 4-1-seier over Fet, før de slo divisjonskollega Aurskog-Høland 4-0 i første kvalifiseringsrunde.

På banen får vi et gjensyn med Mihkku Måsø, som ga seg i Lyn til fordel for Gjelleråsen i vinter. På trenerbenken til Gjelleråsen finner vi blant annet Bent Inge Johnsen, mangeårig spiller for Bodø/Glimt, Rosenborg og Odd. Han var også assistenttrener under Kåre Ingebrigtsen i Bodø/Glimt, så det er ingen nybegynnere som venter!

Vi kommer tilbake med detaljer så fort disse er klare, hold av det du kan av datoer inntil videre!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.