Bautaer blir!

Bautaer blir!

To stopperkjemper har satt penn på papir.

(foto: BillyBonkers)

Thomas André Ødegaard og Lyns a-lag startet sesongen 2017 på mandag. Tre spillere har takket for seg i denne omgang, mens Felix Boe-Tangen som eneste spiller hadde signert kontrakt for året som kommer (og året etter det igjen).

Heldigvis skjer ting fort i fotballen, og de to første signaturene tok ikke lang tid å få på plass. Kaptein og Lyn-gutt Ola Sætherbakken, samt stoppermakker Benjamin Nessjø Nyheim, ga sportslig leder Rolf-Magne Walstad klar beskjed om hva de ville i 2017, og når det gjelder disse to var beslutningen enkel.

Det er ikke den store introduksjonen Ola og Benjamin trenger på en Lyn-basert nettside. Ola Sætherbakken (23) var med da Lyn gjenoppstod på Ekeberg kunstgress i 2010, og fikk for alvor et navn da han scoret et magisk seiersmål på overtid mot Fagerborg året etter. Totalt har det blitt 111 kamper og 13 mål i nesten samtlige posisjoner på banen.

Benjamin Nessjø Nyheim (25) er et ferskere navn både i Oslo og Lyn, men stopperen brukte ikke lang tid på å bli Lyn-gutt. Trønderen debuterte mot Skeid sommeren 2015, og ble en viktig brikke i snuoperasjonen samme høst. Samtidig spilte han seg raskt inn i supporternes hjerter, og sammen med Ola var han først ute med å fornye kontrakten etter nedrykket samme høst.

Vi gleder oss stort over å få med to av lagets viktigste spillere!

I år som i fjor gjøres disse signeringene mulig av det supporterdrevne initiativet Olja Lyn. Vi oppfordrer alle til å bidra til Ødegaards opprykksjagende mannskap!

Tags: , ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.