Én inn og én ut i a-stallen

Én inn og én ut i a-stallen

Kjell Magnus Flølo takker for seg, nykommer fra Tromsø kommer inn.

(foto: lyn1896.no)

Før helgens kamp annonserte sportslig leder Rolf-Magne Walstad to endringer i troppen.

Inn i troppen kommer Henrik Carlyle fra Tromsø. 98-modellen kan spille både stopper og back. I fjor var han den nest mest brukte spilleren for Tromsø 2 i 2. divisjon, under tidligere Lyn-trener Lars Petter Andressens kyndige ledelse.

NTG/Tromsø-gutten har også samlet 12 aldersbestemte landskamper, og spilte med flagget på brystet så sent som høsten 2015. Nå venter nye utfordringer i Oslo og Lyn, og etter en ukes trening med laget var Ødegaard og Walstad raske med å finne frem et kontraktsforslag.

Forsvareren har signert ut sesongen 2018, og går rett inn i kampen om en plass på laget.

(foto: Lars Opstad)

Kjell Magnus Flølo forlater Lyn, her i aksjon mot nettopp Tromsø (foto: Lars Opstad)

Kjell Magnus Flølo kom til Lyn fra Madla før fjorårssesongen. Han viste seg frem som en hardtarbeidende og anvendelig spiller, og fikk 8+7 kamper under Tresor og Mikkis’ ledelse. I toppkampen mot Lokomotiv Oslo scoret han det viktige utligningsmålet, som ble hans eneste i Lyn-drakt, mens han leverte to målgivende pasninger.

Dessverre ble skader ødeleggende for den unge kantspilleren. Han mistet nesten hele høstsesongen i fjor, og det ble tidlig klart at han heller ikke ville kunne spille på denne siden av sommeren i år. Nå takker “Kjella” for seg i Lyn i denne omgang. Vi håper vi snart ser ham på banen igjen, og ser ikke bort fra et comeback om fysikken tillater det senere!

Vi ønsker Henrik velkommen til Lyn, og “Kjella” lykke til videre!

Tags: , ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.