Fadel Karbon forlenger!

Fadel Karbon forlenger!

Lyns toppscorer er med i 2017.

(foto: Lars Opstad)

De gode nyhetene kommer tett om dagen. I går sikret Rolf-Magne Walstad og Thomas André Ødegaard tre signaturer for sesongen 2017, og det er viktige brikker som allerede er på plass.

Les også: – Bautaer blir (lyn1896.no)

Fadel Karbon (24) kom til Lyn sommeren 2015, etter å ha gått gjennom et skademareritt over flere år. Høsten 2015 ble det ett mål på fire halve kamper, men i 2016 fikk vi endelig se potensialet som bor i Karbon.

På 11+7 kamper scoret han 12 mål, noe som gjorde ham til toppscorer i klubben. Samtidig har han imponert med blendende teknikk og en fantastisk skuddfot. Den fysiske formen blir stadig bedre, og nå gleder vi oss til å se Fadel Karbon i toppform en hel sesong.

Vi trenger ikke legge skjul på at dette er en prestisjesignering for Lyn. Klubber høyere i seriesystemet har strukket seg langt for å lokke Karbon vekk fra klubben, men spissen har vært klar på hvor mye han verdsetter Lyn og Bastionens støtte i prosessen med å komme tilbake på banen.

Signeringen av toppscoreren ble gjort mulig av det supporterdrevne initiativet Olja Lyn. Vi oppfordrer alle til å bidra til Ødegaards opprykksjagende mannskap!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.