Firkløver forlenger

Firkløver forlenger

2017-stallen vokser med viktige signeringer.

(foto: Lars Opstad)

Thomas André Ødegaard er i ferd med å bygge opp stallen som skal kjempe om opprykk i 3. divisjon 2017.

I samarbeid med Olja Lyn har klubben signert Felix Boe-Tangen, Ola Sætherbakken, Benjamin Nessjø Nyheim og Fadel Karbon. Med er også Eirik Bækkelund, som signerte for to år i fjor. I kveld satte fire nye spillere penn på papir.

  • Emil Borkø (26) er i ferd med å bli en av kontinuitetsbærerne i laget. Midtbanespilleren vokste opp i klubben, og etter et opphold i KFUM ble han a-lagsspiller i 2014. Så langt har det blitt 63 kamper i riktig drakt, alle med maks innsats. Det legges merke til i Bastionen, som kan glede seg over minst én sesong til med Borkø på midten.
     
  • Mads Peder Sveen (22) har fått 18 skadeplagede måneder i Lyn. Med 5 mål og 3 målgivende på 15 kamper har spissen likevel vist hva som bor i ham. Nå blir han i Lyn minst to sesonger til. Vi håper på to skadefrie og målrike sesonger, det har han fortjent!
     
  • Noah Veiby (20) kom fra Kongsvinger i fjor sommer, og spilte seg umiddelbart inn i elleveren. Utfallet ble 1 mål og 4 målgivende på 10 kamper, to tall som ville vært høyere om fotballen var litt mer rettferdig. Veiby er Lyn-spiller også i 2017, og er en spiller vi gleder oss til å bli bedre kjent med!
     
  • Mats Ingebrigtsen (24) kom sammen med Veiby i sommer. Midtbanespilleren introduserte seg med en Zidane-finte på Greibanen, og viste på 6 kamper at vi har mye godt i vente. I 2017 er den fysiske formen der den skal, da vil Ingebrigtsen dominere i 3. divisjon.

Fra Kringsjå meldes det om fire friske og topp motiverte spillere, som alle var blant de 20 på kveldens treningsøkt.

Vi gratulerer alle fire med ny kontrakt!

Tags: , , , ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.