Rune Isaksen er tilbake!

Rune Isaksen er tilbake!

Storscorer ble årets første nysignering på Kringsjå!

(foto: Rolf-Magne Walstad)

Det har vært stor aktivitet på Kringsjå de siste dagene, der fokus har vært nye kontrakter med fjorårets stamme. 11 av fjorårets spillere har foreløpig signert, og i dag fikk de følge av sesongens første nysignering.

Helt ny er han likevel ikke.

Rune Isaksen kom først til Lyn sommeren 2013, og imponerte i sin første høst på Frogner stadion. Med 6 mål på 10 kamper ble han en nøkkelspiller før 2014-sesongen, da Lyn kjempet med kniven mot strupen på Bislett. Fasit i den foreløpig siste sesongen ble 13 mål på 28 kamper, blant annet det avgjørende 2-2-målet mot Florø i siste serierunde.

Etter et og et halvt år som Lyn-spiller reiste Isaksen videre til Moss. Der har småskader preget hverdagen, men verre var det ikke enn at han scoret 10 mål på 27 kamper i 2015 og 2016.

Nok en gang gjøres en forsterkning mulig av Olja Lyn. Nær 100 Lyn-supportere har bidratt til aksjonen, som både har sikret nye kontrakter til fjorårets stamme, og nå har stått for årets første nysignering. Fremdeles er det lenge til seriestart, og om du vil bidra til å styrke laget ytterligere kjører aksjonen videre!

Rune Isaksen stod som vanlig bak mye av Lyns angrepsspill (foto: BillyBonkers)

Rune Isaksen står med 19 mål på 38 kamper for Lyn (foto: BillyBonkers)

Med mot Kråkerøy
Isaksen har gjennomført to gode treningsuker med Lyn, og var sterkt ønsket av trener Thomas André Ødegaard:

– Rune har en spennende fot, og er en angriper som kler de vi allerede har godt!

Første anledning til å se Isaksen i Lyn-drakt blir førstkommende søndag, da Lyn åpner sesongen med treningskamp mot Kråkerøy i Østfoldhallen kl 14:30.

Vi ønsker Rune velkommen tilbake, og ser frem til nye perlemål i 2017!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.