Torstein og Petter forlenger

Torstein og Petter forlenger

Duo blir med videre!

(foto: Mikal Aaserud)

Arbeidet med å sette 2017-stallen fortsetter, og etter kveldens trening sikret Lyn navnetrekket til ytterligere to nøkkelspillere. Petter Høvik og Torstein Andersen Aase kom fra KFUM noen kamper ut i fjorårets sesong, men ble raskt viktige brikker hos seriemesteren.

Midtstopper Høvik samlet 21 kamper, mens Andersen Aase endte på 11 til tross for skadeproblemer. De to kompisene bidro både på og utenfor banen, og sportslig leder Rolf-Magne Walstad tror begge blir viktige i året som kommer:

– Torstein har sett pigg ut i januar, mens Petter er på vei tilbake etter futsal-skaden han fikk i desember.

Signeringene gjøres mulig av det supporterdrevne initiativet Olja Lyn, som fremdeles jobber med å samle inn penger til 2017-sesongen. Nye navn er på radaren, men foreløpig har Walstad og Ødegaard fokusert på å beholde stammen fra fjorårets lag:

– Alle vet at det blir noen forandringer i en stall, men for oss i Lyn er det viktig at det ikke blir for mange. De siste sesongene har lært oss at det er ugunstig, og med disse to på plass er så godt som hele ryggraden i fjorårets lag på plass.

(foto: Frank Halse)

Torstein Andersen Aase har 37 eliteseriekamper, og bøttet inn i 2. divisjon for KFUM (foto: Frank Halse)

Gleder seg til seriestart
Torstein Andersen Aase var kjent for de fleste etter tiden i Stabæk og KFUM. Petter Høvik var et mindre kjent navn, men stopperen brukte ikke lang tid på å imponere publikum. Nå ser han frem til en hel sesong i Lyn-drakt:

– Jeg er veldig glad for å ha signert for et nytt år! Jeg ser lyst på fremtiden til Lyn, og gleder meg til å ta del av det nye prosjekt og hjelpe Lyn tilbake til toppen. Nå venter en liten periode med opptrening, slik at jeg skal være klar og i toppform til seriestart!

Vi gratulerer begge med ny kontrakt, og gleder oss til sesongen 2017!

Tags: , ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.