Usikker på navnene?

Usikker på navnene?

Ingen grunn til bekymring, her er alt du trenger før Røa-kampen!

(foto: Frank Halse)

Ny sesong betyr nye ansikter, og vi har forståelse for at ikke alle reiste til Østfoldhallen for å se dem mot Kråkerøy i februar. Onsdag 19:00 er det imidlertid alvor, og da er det en fordel å møte litt forberedt.

Se også: Før kampen: Røa – Lyn

Den gode nyheten er at Lyn i år vil spille med faste draktnummer og navn på draktene. Dermed er det mulig å ta med en liten jukselapp, eller starte puggingen først som sist. De 26 spillerne som har registrert draktnummer så langt finner du på siden a-stallen 2017, med bilde der dette er tilgjengelig og en oversikt over antall Lyn-kamper og -mål så langt i karrieren.

Om du ønsker kan du også skrive ut denne jukselappen, som bør passe i en middels stor lomme.

(foto: lyn1896.no)

Adrian Jonuzi Møller

Keeper
På keeperplass har trener Thomas André Ødegaard valgt å beholde hele trioen fra i fjor. Dermed er Thomas Sandsør (1), Sofus Rasmussen (99) og David Nowicki (12) alle aktuelle mot Røa i morgen.

De fleste forventer nok likevel at nykommer Adrian Jonuzi Møller blir å se mellom stengene. 20-åringen spilte generalprøven mot Ullern, og er en keeper Ødegaard har stor tro på.

Vi gleder oss til å se keeperkvartetten utfordre hverandre og vokse under ledelse av Thomas André Ødegaard, som selv fikk 135 kamper mellom Lyn-stengene.

 

Amadou Koulibaly Conde

Amadou Koulibaly Conde

Forsvar
Lyn vil spille 3-4-3 i år, det betyr tre stoppere. Vi vil tro alle i Lyn-miljøet kjenner Ola Sætherbakken (23), Benjamin Nessjø Nyheim (3) og Petter Høvik (2), som tok disse plassene i fjor. Med fra 2016 er også Morten Bjørshol (4), som foreløpig har spilt på midtbanen, men som i år vil bli et alternativ på stopperplass.

To nykommere vil også kjempe om en plass på laget. Ryktet har gått foran spanjolen Amadou Koulibaly Conde (21), som kan være årets store signering. Sistemann i stallen, Håvard Haakonsen (5), er heller ikke snauere enn at han har spilt fast i 2. divisjon over tid.

Disse plassene blir det med andre ord konkurranse om!

Anwar D´vaz Pellegrino

Anwar D´vaz Pellegrino

Midtbane
Årets kanter blir både backer og midtbanespillere. Her kjenner du igjen Joakim Pedersen Strand (28), Eirik Bækkelund (6), Johannes Johannessen (27), og Kjell Magnus Flølo (16) fra før (sistnevnte er ute med skade en stund, dessverre).

Ny på laget er Anwar Pellegrino (95) fra Godset, som tok venstre kant mot Ullern.

Sentralt kjenner alle Emil Borkø (14). Noah Veiby (15) og Mats Ingebrigtsen (20) kom inn i fjor sommer, og er kjente fjes for de som holdt ut helt til seriefinalen.

Her kjemper også den teknisk sterke nykommeren Marko Nazari (18) om en rolle. Kanskje er det Marko som blir playmakeren i årets Lyn-lag.

Sikander Iqbal Chaudry

Sikander Iqbal Chaudry

Angrep
Tre mann får plass i angrepet, og her er konkurransen sterk! Fadel Karbon (10) og Felix Boe-Tangen (11) bøttet inn i fjor, og alle vet at skadeplagede Mads Peder Sveen (88) scorer når han først er frisk.

Tilbakevendte Rune Isaksen (9) og Rene Reyes (22) trenger ingen ytterligere presentasjon. De to har lekt både på Frogner og Bislett, og vil garantert gjøre det igjen.

Sikander Iqbal Chaudry (35) vokste opp i Lyn, men reiste tidlig ut. I vinter kom han tilbake, og unggutten har vunnet publikums hjerter i hele treningskampsesongen.

Helt ny i Lyn er Nikola Kranjc (13), som fullfører et angrep det stinker mål av.

Hvem er aktuelle?
Hvilke 11 som spiller mot Røa i morgen er det naturligvis Thomas André Ødegaard som avgjør. Noen spillere er uaktuelle grunnet skade, mens andre er på vei tilbake uten at det tas sjanser så tidlig.

Joakim Pedersen Strand, Petter Høvik, Kjell Magnus Flølo og Mads Peder Sveen har foreløpig ikke vært på banen i treningskampene, og trenger nok litt tid. Rune Isaksen fikk én omgang mot Ullern etter en mindre skade, men spissen er i opptrening nå.

Vi kan ikke spå noen startellever mot Røa, men som en referanse startet de følgende 11 i siste treningskamp mot Ullern:

Adrian Jonuzi Møller

Amadou Koulibaly Conde – Benjamin Nessjø Nyheim – Ola Sætherbakken

Eirik Aalstad Bækkelund – Emil Borkø – Marko Nazari – Anwar D´vaz Pellegrino

Sikander Iqbal Chaudry – Felix Boe-Tangen – Fadel Karbon

 

Velkommen tilbake til kamp, alle sammen!

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.