Første test på søndag

Første test på søndag

Lyn spiller i Østfold, du kan følge turen på Snapchat!

(foto: lyn1896.no)

Vi er fortsatt et par måneder unna seriestart, men forberedelsene til årets sesong er godt i gang. Thomas André Ødegaard har ledet laget på Kringsjå de siste fire ukene, og på søndag venter årets første test. Turen går til Fredrikstad, der Kråkerøy og Lyn skal teste kampformen i Østfoldhallen.

I likhet med Lyn vant Kråkerøy sin avdeling i 3. divisjon 2016. I år skal de blant annet bryne seg på naboene Moss og Kvik Halden i nye 3. divisjon.

14:30 møtes lagene til årets første treningskamp. Nå handler det om å få spillere i form, og starte arbeidet med å spille inn et lag som kan kjempe om opprykk i 2017.

Interessen rundt Lyn til tross: å reise til Østfold for å se en treningskamp i februar er forbeholdt de spesielt interesserte. Heldigvis er det bare en uke til laget møter Bærum på Kadettangen, og du blir ikke helt uten dekning på søndag heller, selv om du blir i hovedstaden.

snapLyn Toppfotball lanserer sin egen Snapchat-konto, og denne helgen tester vi ut dette på Østfold-turen vår. Få et lite glimt av hva som skjer på turen og ikke minst få oppdateringer fra årets første treningskamp.

Ønsker du et innblikk i hva som skjer i klubbens kulisser, så anbefaler vi deg å følge oss. Utover sesongen ønsker vi at du får et innblikk fra blant annet treningsfeltet, klubbhuset, Bislett før, under og etter kamp, men også bli kjent med spillere og trenere.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge til «lynforalltid», eller scanne bildet ved siden av med kamera i appen. Har du ikke Snapchat, så kan du enkelt laste det ned til din smarttelefon via denne linken: https://www.snapchat.com/l/nb-no/download.

Tags: ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.