Uavgjort mot Ullern

Uavgjort mot Ullern

Lyn spilte 1-1 i siste kamp før alvoret starter.

(foto: Frank Halse, arkiv)

29. mars venter årets første tellende kamp, med Røa som motstander på bortebane i cupen. I dag ventet siste test, og hadde poeng blitt delt ut ville lagene sittet igjen med ett hver.

Lyn åpnet bra, og presset høyt mot fjorårets 2. divisjonslag Ullern. Syv minutter var spilt da Ola Sætherbakken fant Sikander Iqbal Chaudry med en strålende langpasning. Sikander forsøkte å lobbe over en utrusende keeper fra 20 meters hold, men retningen ble litt feil. Til gjengjeld ble skuddforsøket en pasning til spisskollega Fadel Karbon, som dessverre fikk litt for dårlige arbeidsvilkår til å avslutte i det åpne målet.

Etter fjorten minutter kom en like fin ball fra kaptein Sætherbakken, denne gang direkte mot Karbon. Han tok ballen ned på brystet, dro av Ullern-forsvaret med en magisk touch, og banket ballen i mål fra femten meter. 1-0 til Lyn, nok en gang på strålende vis fra Karbon.

Og den første halvtimen ble det vist mye bra angrepsspill fra Lyn. Et veggspill mellom Sikander og Karbon endte i et hardt innlegg foran mål, men debutant Anwar Pellegrino kunne ikke gjøre så mye mer enn å kollidere med ballen, og fra kloss hold gikk den via låret hans og over det åpne målet.

Til de som ikke ser treningskamper kan vi varsle om at tilbakevendte Sikander fortsetter sine publikumsfrierier, som fort kan gjøre ham til en favoritt på Bislett. Etter mål, målgivende og brassespark i tidligere kamper, vartet han i dag opp med to vellykkede piruetter. Mål ble det ikke, men du verden så morsomt!

Andre vei hadde Adrian Jonuzi Møller kontroll på det meste, inntil Lyn rotet det til for seg selv. En bom på ballen i midtforsvaret ga Ullerns Damon Eghdami all tid i verden, og en god lobb traff tverrliggeren. Eghdami var først også på returen, og kunne trille ballen inn i det åpne målet til 1-1.

Det siste kvarteret av kampen ble skuffende for Lyns side, og det handlet stort sett om Ullern minuttene før pause. Det gjorde det også etter pause, uten at vertene imponerte voldsomt heller. I det hele tatt ble andre omgang et gjesp av den typen vi håper er forbehold treningskampsesongen, der det knapt var sjanser noen veier.

Ullern hadde et halvt dusin skudd til side for mål, men også etter pause brukte Jonuzi Møller stemmen mer enn kroppen. Andre vei hadde Lyn nesten ingenting. Noen fine detaljer fikk vi, men aldri mange nok på rad til å utfordre motstanderen ordentlig.

Noe positivt tar vi likevel med oss. Første halvtime var riktig bra, og mot en opprykkskandidat i 2. divisjon er ikke uavgjort et dårlig resultat. Positivt er det også å se Rune Isaksen tilbake på banen, og at debutantene Anwar Pellegrino og Amadou Koulibaly Conde gjennomførte gode debuter.

(foto: lyn1896.no)

Dagens debutanter: Amadou Koulibaly Conde og Anwar Pellegrino (foto: lyn1896.no)

Nå ser vi frem til spillerne blir bedre kjent med hverandre og trener Ødegaards nye spillestil, så skal dette bli riktig bra!

Lyn (3-4-3): Adrian Jonuzi Møller – Amadou Koulibaly Conde, Benjamin Nessjø Nyheim, Ola Sætherbakken – Eirik Bækkelund, Emil Borkø, Marko (prøvespiller), Anwar Pellegrino – Sikander Iqbal Chaudry, Felix Boe-Tangen, Fadel Karbon

Innbyttere: Rune Isaksen, Bjarte Hovland (prøvespiller), Noah Veiby, Hayder Altay (prøvespiller)

Tags: , ,

Følg oss:

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev:


Comments are closed.