Billettslipp 2. april

UTSOLGT!


Lave billettpriser: Alle skal ha råd til å oppleve Oslo-derbyet


I februar ble det endelig bekreftet at det første byderbyet mellom Lyn og Vålerenga i seriesammenheng på 15 år spilles på Ullevaal Stadion. Lave billettpriser skal gi alle i Oslo mulighet til å se kampen om Oslo.

- Osloderbyet har potensialet til å bli Norges største fotballkamp i 2024. Sammen med vår generalsponsor OBOS har vi derfor besluttet at kampbillettene skal prises på et nivå som gir alle Oslofolk muligheten til å se derbyet. Vi ønsker å lage en skikkelig fotballfest hele Oslo kan stille seg bak, sier styreleder i Lyn 1896 AS, John Arne Grøsland.

Ikke sikret deg sesongkort enda? Da kan du klikke her

Supportere og barnefamilier prioriteres
Den store mengden av billetter prises til 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn. I tillegg tilbys barne- og ungdomslag i alle Oslos fotballklubber muligheten til å kjøpe OBOS-spillerbilletten for 50 kroner. Det vil også være et knippe rabatterte OBOS-billetter på familietribunen. Bastionen får plass i Bendit-svingen, mens Klanen skal stå i VG-svingen.

- Vi merker allerede et enormt engasjement, og at dette er snakkis på begge sider av byen. Vi kunne helt sikkert solgt mange billetter med høyere priser, men vi har mye mer lyst på smekkfulle tribuner og muligheten til å gi en helt unik fotballopplevelse, enn å tjene det lille ekstra. Vi er helt sikre på at dette vil gagne begge klubber, fotballen generelt, og ikke minst Oslo som fotballby, sier han.


Møtes på samme nivå

Sist gang Lyn og Vålerenga møttes i seriesammenheng var 20. september 2009, da det berømte derbyspøkelset forsvant etter at Vålerenga vant 4-1 på Ullevaal Stadion. Dette var deres første seier mot Lyn på 28 år. Nå ser Lyn frem til en skikkelig match, der begge klubbene er på samme nivå.

- Det er 15 år siden Oslo opplevde et skikkelig byderby. Da Lyn for to år siden spilte på fjerde nivå, og Vålerenga kjempet om medaljer i Eliteserien, var det ingen som så for seg at dette derbyet ville returnere allerede i 2024. Vi gleder oss veldig og skal forberede oss slik at dette blir en knallbra match for alle som skal se på, sier Grøsland.

Når slippes billettene?

Kampen spilles lørdag 20. april med avspark klokken 18.00. Oppgjøret sendes direkte på TV2.

Billettene slippes 2. april og all informasjon om hvordan du sikrer deg billett til Osloderbyet legges ut på www.lyn1896.no

Blir billettangsten blir for stor kan du kjøpe sesongkort her. Da er du sikret plass uansett.