Før kampen: Frigg - Lyn

IMG_8732.JPG

To kamper gjenstår av sesongen 2017, og spenningen er akkurat på det nivået vi både trodde og fryktet den skulle være. Laget må legge all usikkerhet til side og satse på å avgjøre selv, da må de to siste kampene vinnes.

Først ut er Frigg, for anledningen på Røa kunstgress.

Det er to cupfinaler igjen, nå gir vi alt!

Frigg
Det tradisjonsrike Oslo-laget Frigg spilte 2. divisjon i 2016, men ble et offer for omleggingen av seriesystemet. I en normal sesong ville 11. plass holdt til ny kontrakt, da 2. divisjon ble halvert var de aldri i nærheten.

Laget beholdt stammen fra nivået over, og ble dermed holdt som en outsider i opprykkskampen. Helt der oppe har de ikke vært. I starten av sesongen holdt de godt følge med topplagene, men etter skuffende 4-1-5 etter sommerferien er de nummer fem, et lite hav bak topplagene.

Det er likevel et av avdelingens høyeste toppnivåer vi møter på lørdag. Laget kommer fra en 3-0-seier over Ready, og tapte knepent 2-3 for Stabæk 2 og 0-1 for Eidsvold Turn etter to sene matchvinnerscoringer. På hjemmebane vant Lyn greit 5-2, lørdag forventer vi tøffere match.

Hvordan følge kampen?
Denne runden spilles alle kamper samtidig, lørdag 15:00. Frigg og Lyn møtes på Røa kunstgress, der vi har gjestespilt som hjemmelag tidligere.

Vi håper så mange som mulig tar turen. Det er vår jobb å gi Lyn hjemmebanefordel på fremmed gress, og på Røa skal det i aller høyeste grad være mulig.

Frigg tar 100 kroner i inngang for voksne, mens barn slipper inn gratis.

Betaling med kontant og VIPPS, men det oppfordres sterkt til å forhåndsbetale med VIPPS. Søk opp «Frigg Oslo FK» (10299). Velg «meny» (ved siden av feltet for å taste beløp). Velg «Kampbilletter». Velg «Frigg – Lyn». Velg send.

Det vil også være kiosksalg og Lyn-supportere får tildelt eget felt.

Vi sees på Røa!

Vegard Egeland