Før opprykkskampen: Lyn - Korsvoll

Anwar_felles_foto_lynfotball.jpg

Lørdag 14:00 møtes bydelsnaboene Lyn og Korsvoll på Bislett stadion. På spill står opprykk til 2. divisjon 2018. Utgangspunktet er det vanskelig å si så mye om, da vi fremdeles venter på vedtak fra NFF i den pågående sanksjonssaken mellom NFF og Lyn, men uansett utfall har ikke vi på banen eller tribunen noe annet å gjøre enn å vinne kampen.

Dette kommer til å gjøre fryktelig vondt. Til gjengjeld kan vi igjen skape historie på eget gress, og en opprykksfest historiebøkene verdig. Nå er det ikke noe "kanskje" eller "hvis" mer. Denne kampen kommer du på. Lørdag skal vi sørge for årets beste stemning på Bislett, og gjøre alt i vår makt for å ta poengene som trengs.

Lyn skal skrive historie. Det har du tid til å være med på.

Korsvoll
Motstanderen kjenner vi bedre enn noen andre. Korsvoll og Lyn hører hjemme i samme nabolag, har spillere på samme skoler, og nær fri flyt av spillere på flere nivåer. Overlappen er ikke den helt store i årets stall, men spillere som Torbjørn Melhuus, Andreas Storsveen Romøren (tidligere Moen) og Fredrik Dahm kjenner vi godt.

Nevnte Romøren er en av avdelingens toppscorere med 16 mål. Makker Adrian Thun har 11, to av dem sist lagene møttes. Den gang ble det 3-2 til Lyn etter en berg-og-dalbane av en fotballkamp, der Lyn var seg selv lik, og skapte stor spenning mot slutten tross to tomålsledelse underveis. I fjor spilte lagene uavgjort to ganger, så det er ingen walk over Lyn har foran seg.

Korsvoll åpnet årets sesong med seks strake seire, holdt følge med Lyn og Stabæk 2 til sommerferien, og lå bare poenget bak Lyn da lagene møttes sist. I høstsesongen har det gått tregere, og laget er kun nummer 9 på "høsttabellen". Verre er det dog ikke enn at de slo Ready 4-1 i forrige runde.

Hvordan følge kampen?
Obligatorisk oppmøte på Bislett lørdag 14:00 (merk tidlig kampstart!). Spre ordet til alle som bryr seg om Lyn, dra med de som tviler, og sørg for årsbeste på tribunen når alt skal avgjøres!

Billettpris:
Voksen: 100 kroner
Barn: 50 kroner (t.o.m 16 år)
Inngangen åpnes kl. 13.00

Billettinformasjon:
Du har tre muligheter for å kjøpebilletter til kampen:

1. Vipps: Søk opp «Lyn Toppfotball» eller #10513 – deretter velger du type billett og antall i menyvalget og betaler/sjekker ut. Vis kvitteringen i inngangen.
2. Lynbutikken.no: https://lynbutikken.no/produkt/lyn-korsvoll/ - vis kvitteringen i inngangen.
3. Kjøp billett i inngangen av Bislett stadion på kampdagen. Dørene åpner kl. 13.00.

Velkommen på kamp!

Vegard Egeland