Før kampen: Lyn - Lillehammer

FB_Lyn-Ready_3-2_LarsOpstad_024.jpg

Tre kamper gjenstår av sesongen 2017, og spenningen lever i beste velgående. Heller ikke forrige helg tapte noen av de tre topplagene, dermed er det fire poeng ned til Stabæk 2 og seks poeng til Eidsvold Turn.

Lyns sesong avsluttes mot Lillehammer, Frigg og Korsvoll. Søndag 18:00 kan laget ta et stort steg i riktig retning, så møt opp på Bislett og se årets tredje siste cupfinale!

Lillehammer FK
Toppfotballen har latt vente på seg på Lillehammer. I år handler kjemper byens flaggskip for å overleve på nivå fire i norsk fotball. Per i dag ligger de hvite og blå svært utsatt til, som det nederste av 5-6 lag kjemper om å unngå den siste nedrykksplassen.

Dette til tross for at Lillehammer ligger godt an i kampen om å få avdelingens toppscorer. Prince Ntabwe Kabeya har scoret 20 ganger i år, ett mål mindre enn Sebastian Pedersen, som for tiden er på landslagsoppdrag. Andreas Storsveen Romøren følger fem mål bak med 15, mens Lyn-toppscorer Anwar Pellegrino står med 12 scoringer. Prince har scoret nesten halvparten av Lillehammers mål, men det er bare Stabæk 2 og Lyn som har flere mål i årets 3. divisjon avdeling 2.

Laget tok sommerferie på 6. plass, men etter 2-2-5 i høstsesongen er de nå altså på nedrykksplass. 3-0 borte mot Valdres var uhyre viktig, det samme var poengdelingen mot Lokomotiv Oslo, mens 2-5-tapet for Ready sist sved.

Nå gjenstår Lyn, Gjøvik-Lyn og Flisa. Det er kanskje ikke på Bislett laget har budsjettert med poeng, men det skal ikke stå på motivasjonen, og om det er én ting trener Thomas André Ødegaard har innprentet i år: det finnes ingen lette kamper.

Hvordan følge kampen?
Du drar selvfølgelig på Bislett, søndag 18:00. Nå gjenstår to hjemmekamper før den eviglange vinteren, så det er ingen grunn til å la litt kulde komme i veien for festfotball og et mulig steg i retning 2. divisjon 2018!

Billettpris:
Voksen: 100 kroner
Barn: 50 kroner (t.o.m 16 år)
Inngangen åpnes kl. 17.00

Billettinformasjon:
Du har tre muligheter for å kjøpe billetter til kampen:

1. Vipps: Søk opp «Lyn Toppfotball» eller #10513 – deretter velger du type billett og antall i menyvalget og betaler/sjekker ut. Vis kvitteringen i inngangen.
2. Lynbutikken.no: https://lynbutikken.no/produkt/lyn-lillehammer/ - vis kvitteringen i inngangen.
3. Kjøp billett i inngangen av Bislett stadion på kampdagen. Dørene åpner kl. 17.00.

Velkommen på kamp!

Vegard Egeland