Trio forlenger

signaturer.jpg

Lyn er tilbake på treningsfeltet, og jobben med å spikre 2018-stallen er godt i gang. I kveld signerte tre nye spillere for klubben.

Emil Borkø er ekte Lyn-gutt, og med unntak av et gjesteopphold i KFUM har han vært i klubben hele livet. Siden returen til Lyn i 2014 har det blitt 68 a-kamper og 5 mål. Den hardtarbeidende midtbanespilleren har blitt en publikumsfavoritt, både grunnet arbeidsinnsatsen og en fantastisk skuddfot. Årets sesong ble spolert av skade, men neste år er Borkø fit for fight!

Joakim Pedersen Strand vokste opp i Brønnøysund, men har blitt æres-Lyn-gutt for lenge siden. Backen meldte overgang fra Levanger i 2012, og har siden gått foran med gode holdninger og upåklagelig innsats for rekrutt- og a-lag. 69 a-kamper og 2 mål er fasit så langt, heldigvis blir det også flere i året som kommer.

Athit Berg er blant de nyeste i troppen. Midtbanespilleren kom fra Bærum i sommer, og fikk 4 a-kamper i høst. Nå får han en vinter med laget, før vi satser på flere kamper fra jordfreseren på midten.

Sportslig leder Rolf-Magne Walstad og trener Thomas André Ødegaard trekker frem trioen som "tre av våre 100%-gutter", og gleder seg over at alle tre er med videre.

Følg med på lyn1896.no for siste nytt om årets a-stall!

Vegard Egeland