Hansen og Hovland er med!

signaturer.jpg

Lyn gjennomførte en strålende 2017-sesong, dessverre i en avdeling med to fryktelig sterke topplag. I morgen får vi vite hvilken avdeling som skal vinnes om det skal bli opprykk i 2018. Uansett motstand er det naturlig at årets helter utgjør stammen i laget som tar utfordringen.

Vi er derfor svært glade for å kunne annonsere at to nye spillere har signert for Lyn.

Bjarte Hovland kom til klubben før fjorårssesongen, og spilte første halvdel av sesongen for rekruttlaget. Da han fikk sjansen på a-laget så han seg imidlertid aldri tilbake. Det ble to mål på 22 minutter i hjemmedebuten, og den teknisk sterke kantspilleren fulgte opp med 14 gode kamper. Nå gleder vi oss til å se videre utvikling i 2018!

Oskar Martinus Hansen kom fra Follo i sommerferien. Østfoldingen har en bakgrunn fra Fredrikstad, Sarpsborg 08 og Moss, og ble umiddelbart en fast brikke i laget. Det ble 12 kamper i høst, neste år blir det minst dobbelt så mange.

Vi gratulerer begge gutta med ny kontrakt!

Vegard Egeland