Julian forlenger, Sofus til Bærum

julian.jpg

På Kringsjå ble en av vinterens viktigste signaturer satt på papir i kveld, da Julian Veen Uldal forlenget sin kontrakt med Lyn. 20-åringen vokste opp i Viking, der han fikk to a-kamper i NM og eliteserien, samt 34 aldersbestemte landskamper på G15- til G19-nivå. Etter korte opphold i Randaberg og Brodd gikk turen til Lyn og Oslo på sensommeren i år.

Sportslig ledelse har vært storfornøyde med Julian både som spiller og person, og kantspilleren var sterkt ønsket med videre. Heldigvis var følelsene gjensidige, dermed blir han å se i Lyn-drakt også neste år.

Julian fikk fem kamper i høst, og noterte seg for én målgivende pasning. På Kringsjå meldes det om skyhøyt nivå på treningsfeltet, og vi gleder oss til å se ham som en nøkkelspiller i 2018!

Sofus tilbake til Bærum
Samtidig som Julian forlenger, ble det klart at Sofus Rasmussen forlater klubben. Den unge keeperen debuterte for Lyn som 16-åring, men gikk til Bærum i 2013. I 2015 kom han tilbake til Lyn, der han var førstevalg mellom stengene. Nå ønsker Sofus selv å prøve lykken i Bærum igjen.

Vi ønsker ham lykke til i Bærum, og håper naturligvis å se ham tilbake i klubben også en tredje periode når tiden er riktig!

Vegard Egeland