Adrian Jonuzi Møller til Skeid

adrian.jpg

Vinteren er tid for overganger, både inn og ut, også i Lyn. Adrian Jonuzi Møller er opprinnelig Skeid-gutt, og da opprykket glapp i høst ble et tilbud fra Nordre Åsen fristende for ham.

Møller og Lyn signerte for to år sist vinter, og Lyn får nå en liten kompensasjon fra Skeid som vi tar med oss i jobben med ny stall foran 2018. Samtidig takker vi Adrian for årets sesong, ikke minst den enestående kampen borte mot Stabæk 2.

Keepersituasjonen i Lyn
Adrian følger dermed Sofus Rasmussen og David Nowicki ut portene på Kringsjå, men det mangler ikke kvalifiserte keepere i klubben av den grunn. Thomas Sandsør har klubbrekord i kamper uten baklengs, og 32-åringen har allerede meldt seg til tjeneste i 2018.

Med seg får han to unggutter. Tinius Klausen vendte hjem i sommer etter halvannet år i Vålerenga, der han blant annet fikk prøve seg i 2. divisjon. Nå skal 19-åringen kjempe om plassen mellom stengene for Lyns a-lag. Det skal også Christian Kjellsby, som har spilt for G16, junior og Lyn 2 siden overgangen fra Heming i 2015.

Med keeperlegenden Thomas André Ødegaard som hovedtrener og Pedro Espinha som keepertrener er vi sikre på å se både storspill og utvikling mellom Lyn-stengene i 2018!

Vegard Egeland