Sesongkort for 2018

Skjermbilde 2017-12-20 kl. 12.44.02.png

Sesongkort for 2018 er nå klare for bestilling!

LYN har inngått ett samarbeid med Explendo for salg av klubbartikler. Her kan man i første omgang kjøpe sesongkort, og snart kan man kjøpe klubbkolleksjon, effekter og andre produkter som klubben har dugnadsinntekter på.

Vi ser på løsningen som veldig bra. Som kunde har man mulighet til å kjøpe direkte ved bruk av bankkort, man kan velge faktura eller delbetaling gjennom Klarna. Det er en enkel side å manøvrere seg gjennom, og betalingsløsningen er god, sikker og effektiv.

I år som ved tidligere år, har vi både gullkort, sesongkort og sesongkort barn tilgjengelig for salg:

- Gullkortet: 1896,- kroner inkl. drakt/hettegenser med LYN-logo
- Sesongkort voksen: 900,- kroner
- Sesongkort barn: 400,- kroner

I tillegg kan man kjøpe LFMFOTO, som er ett stort bildemagasin i beste kvalitet. Dette er et magasin som omfavner hele klubben. Magasinet koster 300 hvor 150 går til LYN. Det kan hentes på klubbhuset.

Nettbutikk: https://www.explendo.no/lynfotball