Dobbel julegave på åpent møte!

rune og henrik.jpg

Lyn inviterte til åpent møte i kveld, og sportslig leder Rolf Magne Walstad hadde med to julegaver til de fremmøtte supporterne. To sentrale midtbanespillere satte penn på papir under møtet.

Rune Isaksen kjenner alle som har fulgt Lyn de siste årene. 26-åringen startet sin første periode i klubben etter overgangen fra Senja i 2013, og påbegynte sin andre periode i fjor etter to år i Moss. Skader ødela deler av årets sesong, men få spillere var viktigere.

Med Rune Isaksen på banen endte Lyn med 13-2-0, uten ham ble det 7-1-3. Så langt står han med 29 mål på 56 kamper i Lyn, nå blir det altså minst én sesong til i riktig drakt.

Henrik Lehne Olsen er et nytt navn på Kringsjå, men 20-åringen er på ingen måte fersk på fotballbanen. Han debuterte for Moelvens a-lag som 15-åring, 16 år gammel spilte han seg til fast plass for HamKam i 1. divisjon. Det ble 21 kamper på nest øverste nivå, fulgt av to sesonger i 2. divisjon, før han reiste videre til nabo Brumunddal. Etter halvannet år i 2. divisjon går altså turen videre til Lyn.

Thomas André Ødegaard har trent storebror Thomas i Strømsgodset, og gleder seg til å jobbe videre med lillebror som Lyn-spiller. Henrik beskrives som en boks-til-boks-spiller på midten, der han fort kan bli makker med nettopp Rune Isaksen i år. Vi gleder oss!

Vi gratulerer Rune med ny kontrakt, og ønsker Henrik velkommen til Lyn!

Vegard Egeland