Klart til kamp på Kringsjå

Lørdag 11:45 venter Lokomotiv Oslo på Kringsjå.

Lyn har åpnet forsesongen med tap for Kråkerøy og Bærum, uten at vi lar oss stresse av resultatene riktig ennå. Lørdag 11:45 er det klart for kamp på eget kunstgress, med Lokomotiv Oslo som motstander på Kringsjå.

Loket kjenner vi godt fra før. Vi møtte rekruttlaget i 6. divisjon i 2010, mens a-laget var motstander i 4. divisjon 2011 og 3. divisjon 2016. Sist lagene møttes var sist høst på Frogner stadion, da vertene tok sitt første poeng mot Lyn. Viktigst fra den kampen var likevel de 11 000 kronene som ble samlet inn, og fordelt jevnt på Lyns innsamlingsaksjon til Kreftforeningen og Lokomotiv Oslos aksjon for Radiumhospitalets barneavdeling.

I fjor tok laget den siste “opprykksplassen” i sesonginnspurten, og de to lagene deler avdeling også i 2017.

Mads Peder Sveen og Petter Høvik er fremdeles ute. Joakim Pedersen Strand nærmer seg, men står nok over denne kampen også. Ellers disponerer Thomas André Ødegaard stallen fritt.

Kristian Andaur