Nikola Krajnc klar for Lyn

Seriestart er drøyt to måneder unna, men arbeidet med stallen fortsetter i rekordfart. Tirsdag kveld ble årets andre nykommer klar, og i motsetning til Rune Isaksen er dette et helt nytt bekjentskap for Bastionen.

Nikola Krajnc har flyttet til hovedstaden fra Stavanger, der han spilte for Stavanger IF og senest Vidar. Søndag fikk han debuten for Lyn i treningskamp mot Kråkerøy, og 20-åringen viste lovende takter på venstre kant, i en omgang som ble preget av mange bytter og nye konstellasjoner offensivt.

Thomas André Ødegaard er fornøyd med at Krajnc valgte Lyn:

Vi ser på Nikola som en spennende og sulten unggutt, som får sjansen til å vise seg fram for meg og Klaus, forteller treneren.

Vi ønsker Nikola velkommen til Lyn, og gleder oss til å se hva nykommeren er god for!

Kristian Andaur