Ny daglig leder

Stian Staveland Nygaard blir ny daglig leder i Lyn toppfotball.

Stian Staveland Nygaard og Petter Sætherbakken

Stian Staveland Nygaard og Petter Sætherbakken

Styret i Lyn Toppfotball har ansatt Stian Staveland Nygaard som ny daglig leder etter Kjetil Rist som etter 2 år har valgt å fratre sin stilling.

Stian arbeider i dag som arrangementsansvarlig i Lyn Fotball. Denne stillingen vil han delvis fortsette med, samtidig som han tiltrer som daglig leder i LTF. Stian er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon og han har også en aktiv idrettskarriere som keeper i Haugesund bak seg.

«Stian har de siste årene gjort en utmerket jobb for Lyn Fotball. Han har blant annet hatt ansvar Lyn Fotballs barne- og ungdomsarrangementer, for kampene på Bislet og sammen med Daniel bidratt til at NM i straffespark ble en suksess. Vi gleder oss til å arbeide tett med Stian de nærmeste årene. Han blir sammen med ledergruppen sentral i å videreutvikle klubbens økonomiske og sportslige fundament», sier styreleder Petter Sætherbakken.

«Det er med ydmykhet jeg tar fatt på denne spennende oppgaven å lede Lyn Toppfotball videre. Lyn er en klubb med stolte tradisjoner, mye engasjement og sterk merkevare. Jeg ser frem til å jobbe med å fremme Lyn toppfotball som klubb og gi gode opplevelser for publikum og sponsorer. Jeg gleder meg til å få være med på reisen!» sier Stian Staveland Nygaard.

Tiltredelsesdato er satt til 1.7.2017.

Styret i Lyn Toppfotball vil samtidig få benytte anledningen til å takke Kjetil for den meget gode jobben han har gjort for klubben. Kjetil har valgt å fratre for å kunne fokusere på arbeidet i Lyn Fotball og med ønske om tilbringe mer tid sammen med familien. Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid med Kjetil gjennom det nære samarbeidet med Lyn Fotball.

Om dere ønsker å hilse på Stian er han å finne på Kringsjå eller våre hjemmekamper i tiden fremover. Vi ses der!

Lyn Toppfotball AS
Petter Sætherbakken
Styreleder