Veiby og Haakonsen forlater Lyn

Noah Veiby kom til Lyn fra Kongsvinger i fjor sommer, og ble en viktig brikke i innspurten av sesongen. 2016-sesongen endte med ti kamper, ett mål og tre målgivende. I årets sesong har Veiby slitt med å spille seg inn på laget. Han startet cupkampen mot Skeid, ellers har det blitt åtte innhopp.

Klubb og spiller har derfor blitt enige om at Veiby skal få gå videre i sommer. Midtbanespilleren vender tilbake til hjemlige trakter og avdelingskollega Flisa, der han kan bli en nøkkelspiller i den tøffe kampen om å overleve i avdelingen. Vi ønsker Noah lykke til videre, og ser ikke bort fra et gjensyn på Bislett 24. september!

Håvard Haakonsen kom fra Ullern før årets sesong. Dessverre har forsvarsspillerne slitt med skader gjennom hele våren, og det har kun blitt to kamper for Lyn 2 i år. Den tidligere Strømsgodset-spilleren skal nå på utveksling utenlands, dermed spiller han for en annen klubb i Lyn i høst.

I likhet med Høvik er Haakonsen tilgjengelig frem til han drar, og om alt går etter planen vender han tilbake til Lyn etter utenlandsoppholdet.

Vi takker Noah og Håvard for innsatsen, og ønsker begge lykke til videre!

Vegard Egeland