Ferie for Lyn 2 og junior

A-laget har fremdeles to tøffe og viktige kamper før det blir sommerferie. Søndag 18:00 venter serietreer Korsvoll borte på Korsvoll kunstgress, mens vi søndagen deretter avslutter vårsesongen med årets lengste bortetur til Tynset.

Rekruttlaget tok sommerferie etter tap for serieleder Grei. Laget har samlet 13 poeng på 12 kamper, og ligger med det ett poeng foran nedrykksstreken i 4. divisjon avdeling 1. Fire lag er imidlertid to poeng eller mindre unna, så her er det muligheter for å klatre med en god høstsesong. Høstsesongen starter borte mot Bærum 2 13. august.

Juniorlaget har imponert stort, tross flere utskiftninger. I fjor rykket laget ned etter baklengsmål like før slutt i siste serierunde, da de også havnet streken for første gang den sesongen. I år går laget for direkte opprykk, og foreløpig er de i rute. Med 6-2-0 leder Lyn serien ett poeng foran Nordstrand og tre poeng foran Oppsal.

Toppscorer med syv mål er Kasper Kaaber, som sammen med Nabil el Hor har fått prøve seg for a-laget de siste kampene. Juniorlagets sesong starter igjen borte mot Sprint-Jeløy 17. august.

Vi tar også med damelaget, som har tatt sommerferie på toppen av en knalltøff 1. divisjon. 7-3-1 holder til ledelse ett poeng foran Urædd og tre poeng foran Byåsen og Åsane.

Det blir med andre ord en spennende høst både for herrene og damene på seniornivå i klubben!

NyheterVegard Egeland