Før kampen: Raufoss 2 - Lyn

Foto: Lars Opstad /  www.kladd.no

Foto: Lars Opstad / www.kladd.no

Det ble en helsvart ettermiddag for Lyn på Eidsvoll, der årets andre tap kom med klare sifre. Likevel er det ingen grunn til å grave seg ned. Både Stabæk 2 og Korsvoll tapte sine kamper, dermed beholdt Lyn sin delte første plass med én kamp mindre spilt enn Stabæk-rekruttene.

Hengekampen har irritert oss siden andre serierunde ble avlyst grunnet snøfall. Torsdag 19:00 skal kampen endelig spilles, og utgangspunktet er enkelt. Tar Lyn poeng topper vi 3. divisjon avdeling 2 etter 16 fullførte runder – ingen flere forbehold.

Vi reiser dog ikke til Raufoss for å sikre uavgjort. Her er det tre poeng som gjelder, og mulighet til å øke avstanden ned til jagende Eidsvold Turn og Korsvoll. Det skal heller ikke legges skjul på at dette Lyn-laget har noe å revansjere etter sist lørdag.

Raufoss 2
Torsdagens motstander tok sitt tiende poeng på mandag, da Gjøvik-Lyn ble holdt til uavgjort på NAMMO stadion. Likevel er det syv poeng opp til sikker plass, og stadig dårligere tid på å sikre dem.

A-laget klinte til med 6-2-seier over Brumunddal i helgen, og startelleveren dikterer hvilke spillere som er tilgjengelige både mandag og torsdag. Et par av de vi møtte sist er dermed ute, mens et par andre kommer inn, og det er all grunn til å regne med minst like tøff motstand som i 1-0-seieren på Bislett. Blant de tilgjengelige a-lagsspillerne finner vi Petter Senstad, Fredrik Greve Monsen og den ferske signeringen Mathias Flo.

Hvordan følge kampen?
Kampstart er torsdag 19:00, og selv om fotball.no ikke er oppdatert går vi ut fra at kampen spilles på NAMMO stadion. Det er i så fall ny bane for banehopperne!

Torsdag kveld er ikke enkleste dag å mobilisere til tur mot Raufoss, så det blir ingen buss i Bastionens regi. Man kan derimot reise til Raufoss med tog, bil, eller andre fremkomstmidler man måtte være i besittelse av. Kan du ikke reise nordover er det sosiale medier som gjelder.

Vegard Egeland