Før kampen: Lyn - Redalen

Foto: Lars Opstad /  kladd.no

Foto: Lars Opstad / kladd.no

Torsdag kveld kokte det i flere hoder enn mitt. Lyns tap for Raufoss 2 gjorde vondt både for de på og utenfor banen, særlig i en sesong hvor hvert poengtap ser ut til å kunne bli avgjørende. Men spilt melk skal ikke være det som hindrer Lyn i å rykke opp fra 3. divisjon i 2017.

Tirsdag 19:30 starter Lyn og Redalen på 0-0. Da skal et revansjesugent Lyn-lag knuse enhver tvil om hvorvidt vi er gode nok til å rykke opp, og starte seiersrekken som skal sende oss til neste års 2. divisjon. Vinner vi resten rykker vi opp, og dette er et Lyn-lag som kan slå hvem som helst.

Nå er det også viktig å snu den kjipe energien til noe positivt. Det er bare målforskjell som skiller Lyn fra opprykksplassen, og et par dårlige kamper sender på ingen måte laget ut av den kampen. Så møt opp på Bislett, gi din støtte til gutta, så jobber vi sammen mot målet alle drømmer om!

Redalen
Planen var at vi skulle bli bedre kjent med Redalen i vår, men bortekampen ble altså spilt på Vardal i mangel på spilleklar bane hos vertene selv. Dermed vet vi fortsatt ikke så mye mer enn at stedet ligger en behagelig sykkeltur nord for Gjøvik, med et lag der mange spillere har bakgrunn fra Raufoss og Gjøvik-Lyn.

Årets sesong har blitt tøff for Redalen, som kun har samlet 8 poeng på sine første 16 kamper. Med ni poeng opp til sikker plass blinker alle varsellamper for de hvite og blå. Høstsesongen har dog ikke åpnet spesielt dårlig. Ettmålstap for Valdres er det samme som Stabæk 2 klarte, og 3-3 mot Ready er en god start på poenghøsten.

Hvordan følge kampen?
Som sagt er det aldri viktigere å stå sammen enn når man får en på trynet. Tirsdag håper vi derfor så mange som mulig tar turen til flomlyskamp på Bislett, der vi går for tre uvanlig velsmakende poeng. Merk uvanlig kampdag og -tid: tirsdag 19:30.

Billettpris:
Voksen: 100 kroner
Barn: 50 kroner (t.o.m 16 år)
Inngangen åpnes kl. 18.30

Billettinformasjon:
Du har tre muligheter for å kjøpebilletter til kampen:

  1. Vipps: Søk opp «Lyn Toppfotball» eller #10513 – deretter velger du type billett og antall i menyvalget og betaler/sjekker ut. Vis kvitteringen i inngangen.
  2. Lynbutikken.no: https://lynbutikken.no/produkt/lyn-redalen/ - vis kvitteringen i inngangen.
  3. Kjøp billett i inngangen av Bislett stadion på kampdagen. Dørene åpner kl. 18.30.

Velkommen på kamp!

Vegard Egeland