Marko Nazari til Lørenskog

Marko Nazari kom til Lyn fra Faaberg før årets sesong. Den fotrappe midtbanespilleren gikk rett inn i startelleveren, og storspilte blant annet da Lyn slo Røa 7-1 i første kvalifiseringsrunde til NM. Totalt ble det 7 kamper for a-laget.

Konkurransen i dette Lyn-laget har dog ikke blitt enklere siden sesongåpningen. Den siste tiden har det blitt mindre spilletid for Nazari, derfor har klubb og spiller blitt enige om at han får gå videre til Lørenskog. Akershus-laget spiller selv i 3. divisjon, der de skal bruke høstsesongen på å sikre plassen og klatre på tabellen. Vi er sikre på at Nazari vil bli et godt tilskudd i den kampen!

Thomas André Ødegaard har bare lovord om midtbanespilleren:

- Vi ønsker Marko lykke til videre! Han har vært en meget lojal og flott gutt å jobbe med.

 

Vegard Egeland