Før kampen: Lyn - Lokomotiv Oslo

216669_10150154599140256_7188456_n.jpg

Lyns tur gjennom divisjonssystemet har gitt oss mange nye bekjentskaper. Noen klubber svippet nok innom vår historie både for første og siste gang, andre har en besyndelig evne til å dukke opp igjen og igjen.

Søndag skal Lyn spille mot Lokomotiv Oslo for sjette gang siden 2011, og denne gang står mye på spill for begge lag. Lyn trenger poeng for å holde Stabæk 2 og Eidsvold Turn bak seg, "Loket" har et nedrykksspøkelse pustende i nakken.

Vi er høyt oppe etter seieren mot Stabæk sist helg, da er det desto viktigere å komme raskt ned på jorda igjen. Denne kampen må vinnes, og da er bare full innsats godt nok. Søndag 18:00 sees vi med andre ord på Bislett!

Lokomotiv Oslo
"Loket" ble opprettet som et kompislag så sent som i 1999, og har siden klatret sakte, men sikkert oppover i divisjonssystemet. I fjor kvalifiserte de seg for årets spissede 3. divisjon med et nødsskrik, og nå handler alt om å klamre seg fast på det nye nivået.

Foreløpig har det gått ganske bra. Laget fikk en tøff start, men ligger nå tre poeng over streken. 19 mål på 18 kamper er svakest i avdelingen, til gjengjeld er det bare firkløveret på topp som har sluppet inn færre. 27 baklengs mot Lyns 23 er sterkt.

I den motsatte kampen vant Lyn 2-0 etter to mål av Christoffer Simensen. Etter ferien har det blitt tap for Stabæk 2 og Valdres, poengdeling mot Flisa og seier sist over Ready.

Hvordan følge kampen?
Kampen spilles på Bislett stadion søndag 18:00.

Billettpris:
Voksen: 100 kroner
Barn: 50 kroner (t.o.m 16 år)
Inngangen åpnes kl. 17.00

Billettinformasjon:
Du har tre muligheter for å kjøpebilletter til kampen:

1. Vipps: Søk opp «Lyn Toppfotball» eller #10513 – deretter velger du type billett og antall i menyvalget og betaler/sjekker ut. Vis kvitteringen i inngangen.
2. Lynbutikken.no: https://lynbutikken.no/produkt/lyn-lokomotiv-oslo/ - vis kvitteringen i inngangen.
3. Kjøp billett i inngangen av Bislett stadion på kampdagen. Dørene åpner kl. 17.00.

Velkommen på kamp!

Vegard Egeland