Dette er Opprykksbilletten!

opprykksbilletten.jpg

Lyn topper tabellen med seks serierunder igjen. Like bak jager Eidsvold Turn og Stabæk 2. Begge med en seiersfrekvens som kan gjøre ethvert feilskjær skjebnesvangert.

tabell.png

Det er altså duket for en ekte opprykksthriller i høst. Vi er ute av cupen, men slik det ligger an nå er hver kamp fremover en opprykksfinale. Best av alt - hele fire av kampene spilles hjemme på Bislett.

termin.png

Det har vært spenning på høsten i nyere tid, begge gangene i nedrykksstriden i 2. divisjon. Denne gangen står det om opprykk til nye 2. divisjon, som er spisset til to landsdekkende avdelinger.

Da toppfotballsatsingen i klubben gikk økonomisk konkurs i 2010, lå a-laget på jumboplass i 1. divisjon med stø kurs for gamle 2. divisjon. Det striden står om de neste fire hjemmekampene, kan med litt godvilje sies å være en høyere rangering i divisjonssystemet enn der det slapp.

Vi er mange som har et sterkt ønske om å se Lyn tilbake. Det viser tilskuertallene ved de store anledningene med all tydelighet. Men veien opp blir lang og tung om folk kun møter opp når alle andre gjør det.

Den kjernen på rundt 500 tilskuere som har holdt stand gjennom en overgangssesong uten opprykk, og med nedrykksgjørme til halsen årene før, fortjener at flere møter opp nå. Det skjer noe med stemningen når vi bikker 1000 stykker oppunder taket på Store Stå.

Trenerduoen og spillerne fortjener også et firesifret tilskuertall på kampene fremover. De har spilt og kriget til seg en imponerende poengfangst. Det eneste som mangler nå er at vi på tribunen følger opp!

Sett av datoene nå og bli med på festen!

Og ikke minst, kjøp Opprykksbilletten - 300 kroner for de 4 siste hjemmekampene. Har du sesongkort; bruk det på resten av kampene og kjøp en opprykksbillett til en bekjent som trenger litt drahjelp fra sofaen til Bislett.

Opprykksbilletten vil bli solgt i inngangsportene under Lyn-Ready. Den kan også forhåndsbetales i Vipps, da får du billetten din utdelt i egen inngang. Trykk på “Send penger” og søk opp Lyn Toppfotball.

Ønsker du billett tilsendt i posten? Betal først i Vipps og send deretter mail med bilde av betalingen til post@lyn.no og postadresse.

opprykksbilletten-bak.jpg
Vegard Egeland