Før kampen: Lyn - Ready

Bastionen.JPG

På denne tiden i fjor var det absolutt ingenting å spille om for Lyn. I år står til gjengjeld alt på spill. Lyn har tre poengs forsprang i toppen av 3. divisjon avdeling 2, og nå er hver kamp en cupfinale.

Denne innspurten trenger deg mer enn noen gang! Lyn har derfor lansert "Opprykksbilletten", som lar deg se de siste fire hjemmekampene for 300 kroner. Ta med alle du kjenner med hjertet i Lyn, og la oss lage topp stemning på Bislett på søndag!

Les også: Opprykksbilletten 2017

Søndag 18:00 kommer Ready på besøk. Det betyr et nytt møte med mange gamle kjente, og en minst like spennende kamp som vi fikk på Gressbanen i vår!

Ready
Mye står på spill i Lyn, men det blir ingen kjedelig innspurt for Ready heller. Per i dag står de på 21 poeng, ett poeng over nedrykksstreken. Men nedre halvdel av tabellen er svært jevnt, og vår nabo i vest kan fremdeles klare øvre halvdel med en god avslutning.

Trener for Ready er fortsatt tidligere Lyn-spiller og -trener Jonas Rygg. Med på laget har han flere tidligere Lyn-navn, selv om noen har uteblitt fra kamptroppene siden sommeren.

Laget kommer fra 3-3 mot Flisa, der 0-3 ble hentet opp. Før det slo de sterke Valdres 2-0. Det var dog eneste seier på denne siden av sommerferien. Flere poeng trengs for at plassen skal sikres, vi krysser fingrene for at de ikke kommer mot Lyn.

Hvordan følge kampen?
Møt opp på Bislett! Vi trenger alle med hjertet i klubben på stadion. Kampstart er søndag 18:00, og du har flere måter å få sett kampen.

"Opprykksbilletten" er lansert. De 4 siste hjemmekampene for 300 kr. Kan kjøpes i Vipps eller inngangsportene under Lyn-Ready. Ellers gjelder vanlige priser:

Billettpris:
Voksen: 100 kroner
Barn: 50 kroner (t.o.m 16 år)
Inngangen åpnes kl. 17.00

Billettinformasjon:
Du har tre muligheter for å kjøpebilletter til kampen:

1. Vipps: Søk opp «Lyn Toppfotball» eller #10513 – deretter velger du type billett og antall i menyvalget og betaler/sjekker ut. Vis kvitteringen i inngangen.
2. Lynbutikken.no: https://lynbutikken.no/produkt/lyn-ready/ - vis kvitteringen i inngangen.
3. Kjøp billett i inngangen av Bislett stadion på kampdagen. Dørene åpner kl. 17.00.

Velkommen på kamp!

Vegard Egeland