Mads Peder Sveen til Vingrom

Sveen mot Raufoss.jpg

Det er knapt en nyhet lenger, men like før overgangsvinduet stengte flyttet supporterfavoritten Mads Peder Sveen til Lillehammer. Spissen har allerede startet sin nye karriere i Vingrom i 6. divisjon, der vi regner med at målene vil renne inn ganske raskt.

Sveen kom til Lyn for to år siden, dessverre ble Lyn-karrieren preget mer av skader enn spill. Heldigvis kan vi huske ham best for en håndfull svært viktige mål, upåklagelig innsats på banen, og en intensitet på målfeiringene bare Erik Botheim kunne matche. Det ble til slutt 10 mål på 17+10 kamper for Lyns a-lag.

Denne sesongen kan han vise seg å bli en helt avgjørende brikke, selv om han altså ikke blir med i innspurten. Sveen ble matchvinner like før slutt mot Eidsvold Turn hjemme, scoret to da vi slo Redalen 3-1, og to da Lillehammer ble slått 4-2 borte. De poengene kommer godt med før årets siste kamper.

Vi ønsker Mads Peder Sveen lykke til i ny by og klubb!

Vegard Egeland