Storseier for Lyn 2

Markus Cham scoret for rekruttene (foto: Lyn Fotball, arkiv)

Markus Cham scoret for rekruttene (foto: Lyn Fotball, arkiv)

Lyn 2 kjemper om å beholde plassen i 4. divisjon, og tok tre svært viktige poeng i går kveld. Sikander Iqbal Chaudhry åpnet ballet mot Oppsal 2 etter 5 minutter, mens Felix Boe-Tangen og Bjarte Hovland sørget for 3-0-ledelse til pause.

Andre omgang ble en triumfferd for et sterkt Lyn 2-lag. Innbytter Markus Cham brukte fire minutter på å øke til 4-0, Felix Boe-Tangen sørget for 5-0 med sin andre scoring, før junior Adil Zahid sørget for 6-0 kvarteret før slutt.

Siste scoring kom fra nykommer Julian Veen Uldal, som fikk sin andre kamp på rekruttlaget. Ti ordinære minutter gjenstod da kantspilleren fastsatte sluttresultatet til 7-0.

Med på laget var også Ola Sætherbakken og Emil Borkø, som sakte, men sikkert er på vei tilbake fra skader.

Seieren sendte Lyn 2 opp på 20 poeng, tre poeng over Vollen på nedrykksplass. Lagene under har imidlertid én kamp mindre spilt, så her blir det spenning hele veien inn. Fire kamper gjenstår for rekruttlaget, som nå skal ut mot topplagene Lommedalen og Holmlia på bortebane, før sesongen avsluttes med Skeid 2 hjemme og tabelljumbo Røa borte.

Vegard Egeland