Før kampen: Lyn - Flisa

IMG_8655.JPG

Lyn har opprykk i sikte, men har ikke råd til å rote bort poeng i innspurten. Stabæk 2 og Eidsvold Turn puster laget i nakken, og søndag er det Flisa som må beseires for å holde rivalene på avstand.

Søndag 16:00 er Bislett igjen stedet å være. Nå er hver kamp en cupfinale, og vi trenger all støtte vi kan få de siste hjemmekampene!

Flisa
Søndagens motstander åpnet sesongen bra, og var nummer 6 på tabellen da Lyn reiste nordover i vår. Der ledet Lyn 3-0, før to sene mål skapte årets berømte overtidspanikk. Kampen ble et uheldig vendepunkt for Flisa, som bare tok bare 2 poeng på de neste 10 kampene.

I sommerferien forsterket de med tidligere Lyn-spiller Noah Veiby, og de siste kampene har formkurven endelig pekt oppover. Mot Ready ledet de 3-0 etter en halvtime, men klarte bare ett poeng til slutt. Den påfølgende kampen endte med 3-1-seier over Raufoss 2, første trepoenger siden 6. juni, da de klarte samme resultat mot samme lag.

Det er ikke mer enn tre poeng opp til sikker plass, pluss litt målforskjell, men de må slutte på samme måte som de startet for å overleve. Midtperioden var nemlig vond. Med 63 baklengsmål har Flisa sluppet inn flest i 3. divisjon avdeling 2, blant annet med 0-9 for Stabæk 2, og fire (!) 0-5-tap.

De to siste kampene er et godt tegn, vi håper det stopper brått på Bislett!

Hjelp oss med mobiliseringen - del og inviter venner via facebook-arrangement!

Hvordan følge kampen?
Kampen spilles på Bislett stadion, søndag kl. 16:00.

Billettpris:
Voksen: 100 kroner
Barn: 50 kroner (t.o.m 16 år)
Inngangen åpnes kl. 15.00

Billettinformasjon:
Du har tre muligheter for å kjøpebilletter til kampen:

1. Vipps: Søk opp «Lyn Toppfotball» eller #10513 – deretter velger du type billett og antall i menyvalget og betaler/sjekker ut. Vis kvitteringen i inngangen.
2. Lynbutikken.no: https://lynbutikken.no/produkt/lyn-flisa/ - vis kvitteringen i inngangen.
3. Kjøp billett i inngangen av Bislett stadion på kampdagen. Dørene åpner kl. 15.00.

Velkommen på kamp!

Vegard Egeland