Før kampen: Gjøvik-Lyn - Lyn

FB_Lyn-GjøvikLyn_6-3_LarsOpstad_014.jpg

Fire kamper gjenstår av sesongen 2017, og Lyn er i førersetet i opprykkskampen. Slik sesongen har gått kan vi dog ikke regne med noen poengtap fra rivalene, så nå er det tre poeng hver helg som gjelder.

Første utfordring er bortekampen mot Gjøvik-Lyn. Laget er i storform, og trolig sultne på å revansjere 3-6-tapet fra Bislett i sommer.

Vi oppfordrer alle som kan til å ta turen, og krysser fingrene for tre viktige poeng!

Gjøvik-Lyn
Lørdagens motstander har hatt sin dose trøbbel utenfor banen, og mistet store deler av laget før årets sesong. Laget lå lenge i fare for å rykke ned, men solid høstform ser ut til å redde plassen. Før tapet for Ready sist, hadde Gjøvik-Lyn vunnet fire på rad, blant annet over Stabæk 2 og Valdres.

Fire poeng ned til nedrykksstreken gir ingen garantier, men med sin nåværende målform bør Gjøvik-Lyn klare seg greit. Vi legger spesielt merke til den engelske nykommeren Daniel Akindayini, som har scoret 6 mål på 8 kamper, blant annet alle fire da Stabæk 2 ble slått 4-2.

Det blir helt sikkert mer spennende på lørdag enn det ble sist, med andre ord.

Hvordan følge kampen?
Kampstart er lørdag 15:00 på Gjøvik stadion. Lagoppstilling og måloppdatering finner du på Lyns Facebook-sider. Det blir ingen felles buss til Gjøvik, men det er mulig å reise både med tog, buss og bil.

Vegard Egeland