Anwar forlenger!

Anwar_IMG_4876.jpg

Årets første treningskamp nærmer seg, og stallen tar stadig steg i riktig retning. I kveld kom en av vinterens viktigste signeringer på plass, da toppscorer Anwar Pellegrino signerte for sesongen 2018!

Signeringen gjøres mulig ved hjelp av Olja Lyn-prosjektet, der over 100 Lyn-tilhengere gir større eller mindre bidrag til a-lagssatsingen. En stor takk rettes til alle bidragsytere!

Anwar kom til Lyn på amatørkontrakt før fjorårssesongen. Vårsesongen ble nesten et studium i marginer mot. Spissen kom til en rekke store sjanser, men traff stort sett en av stolpene eller centimeteren over/utenfor. Etter sommerferien snudde marginene til Anwars fordel. 3 mål før ferien ble til 10 mål på 12 kamper etter, og Pellegrino endte året som Lyns toppscorer.

En spiss som både scorer og tar tunge returløp blir raskt en publikumsfavoritt. Nå skal han altså fortsette med begge deler i Lyn-drakt!

 

Vegard Egeland