Seier i Moelv Vintercup!

Lyn vant Moelv Vintercup 2018!

Lyn vant Moelv Vintercup 2018!

Lørdag unnet Lyn seg en liten pause fra snøfylte treningsøkter på Kringsjå, og tok turen til Moelv for å få litt konkurranse i kroppen. Kampene gikk innendørs over 1x14 minutter, med HamKam G19, Moelven, Brumunddal og Ottestad som motstandere.

Lyn kom seg godt gjennom gruppespillet, og kvalifiserte seg til finale mot Ottestad. Finalen ble en jevnspilt affære over 2x10 minutter, der Lyn til slutt trakk det lengste strået. Med 4-3-seier stod Lyn også igjen som vinner av turneringen.

Våre tilreisende imponerte både kollektivt og individuelt i Limtrehallen. Anders Lübeck ble kåret til turneringens beste spiller, mens Rune Isaksen ble premiert som turneringens toppscorer. Nykommer Henrik Lehne Olsen imponerte også på sin gamle hjemmebane, i en turnering der samtlige klubber han har spilt for var representert!

Vi gratulerer gutta med en god start på 2018, og takker Moelven for gjestfriheten!

Gruppespill
HamKam G19 - Lyn 1-3
Lyn - Moelven 3-1
Lyn - Brumunddal 2-2
Lyn - Ottestad 1-3
Lyn - HamKam G19 3-2
Moelven - Lyn 2-2
Brumunddal - Lyn 2-2

Finale
Lyn - Ottestad 4-3

PS: Turneringen ble fulgt live på Lyns Snapchat: "Lynforalltid". Følg med både her og på lyn1896.no for oppdateringer på årets treningskamper!

Toppscorer Rune Isaksen, turneringens beste spiller Anders Lübeck, og Lyn-kaptein Felix Boe-Tangen!

Toppscorer Rune Isaksen, turneringens beste spiller Anders Lübeck, og Lyn-kaptein Felix Boe-Tangen!

Vegard Egeland