Før kampen: Lyn - Skarp

small_Lyn-Korsvoll_3-2_2018_LarsOpstad_055.jpg

Tre kamper gjenstår i sesongen 2018, og det er bare én ting som gjelder for Lyn. Vi må vinne resten av våre kamper, mens et par andre lag må strekke ut en hjelpende hånd. Første lag som må beseires er Skarp, i en kamp som spilles søndag 15:30 på Bislett stadion.

Opprykkssjansene er ikke lenger i våre egne hender, det betyr ikke at man slutter å kjempe. Det eneste som gjelder på søndag er å vinne, gjerne så mye som mulig, så får resten av verden snurre rundt som den ønsker.

Møt opp på Bislett og vis gutta at ingen gir seg så lenge håpet lever!

Skarp
For Tromsø-laget Skarp har sesongen 2018 handlet om å overleve i 3. divisjon. Laget har flere sterke resultater, blant annet 1-0-seire over Senja og Fløya, samt den lett absurde 4-4-kampen mot Lyn i sommer. Poengfangsten generelt har likevel vært litt i tynneste laget, og med tre kamper igjen å spille er Skarp et av fire lag som kjemper om to trygge plasser.

De sorte og hvite leder foreløpig den kampen, både i poeng og målforskjell. Det er mye takket være Sondre Bergstedt Flaat, som med sine 21 mål er avdelingens toppscorer. Spissen har scoret nesten halvparten av lagets mål i år, det kan bli helt avgjørende i innspurten.

Sist meldte vi målfattig og tett kamp mot Skarp, men kunne ikke tatt mer feil. Denne gangen holder vi spådommene på is og fokuserer på at dette blir en kamp mellom to lag som desperat ønsker seier.

Lyn
De fleste av oss har vel brukt uken på å hate verden og de kosmiske kreftene som en gang satte dette marerittet igang, men nå gjelder det å se fremover. Faktisk er tabelltopp innen rekkevidde med seier mot Skarp, og da er det selvfølgelig ingenting annet å gjøre enn å vinne.

To lag må snuble, men større mirakler enn det skjer hver dag.

Christoffer Simensen må stå over etter utvisningen sist, mens skadelisten er omtrent som sist, med spillere som Geir Huus Skeie, Oskar Hansen og Marius Østvold på skadelisten, samt en liten håndfull halvskadde som vurderes inn mot kampen.

Vegard Egeland