- Skuffet, men fortsatt i førersetet

IMG_3343.JPG

Lyn-Senja endte 2-2 og gav oss ett poeng vi må være ærlige å si oss fornøyde med. Godt fornøyd.

Vi kom allerede de første minuttene dårlig ut, og Anwar sin 1-0 scoring var av den heldige sorten, selv om Christoffers jobb i forkant var klasse.

I en kamp der vi kommer (fortjent) under 1-2, viser imidlertid gutta at de kan holde hodet kaldt og hjertet varmt når kaptein Ben ekspederer Fadels innlegg i mål på akrobatisk vis. 

Mellom 1-0 og 2-2 er Senja bedre enn oss. Og selv om vi spiller vår fotball i 15-20 minutter etter Senjas 1-2-scoring, er oppsummeringen at de 1098 som kom til Bislett søndag, var i sin fulle rett da dere forventet mer av oss og gikk delvis skuffet hjem… 

Det hadde vi og. Men 2-2 i en toppkamp som denne er vi uansett nødt til å ta med oss. 

Senja var gode og presset oss høyere og mer aggressivt enn vi hadde forventet, mens vi selv, med en offensiv startoppstilling, ikke evnet å lage mer trøbbel for dem slik vi hadde planlagt. 

I sum er vi fortsatt i førersetet når en ny viktig kamp borte mot nabo Frigg står for tur på lørdag.. 

Jeg tar det ikke for gitt, men er relativt sikker på at Bastionen vil dominere rundt gjerdene på Marienlyst lørdag 15.45! 

Og jeg vet at gutta på banen og benken vil gjøre alt det de kan for å fortsatt sitte i førersetet i avd. 6 etter helgen. 

3x LYN 

Sportslig Leder
Rolf-Magne Walstad

Thomas Nordeng